Džoni Dep objavio novu rok baladu

0
Reklama

Džoni Dep objavio je novu pesmu za koju je napisao tekst, a koju izvodi sa Džefom Bekom. “This Is a Song for Miss Hedy Lamarr” glasi naziv numere sa predstojećeg zajedničkog albuma dvojice umjetnika, koji će nositi naziv “18”.

Reč je o rok baladi o filmskoj zvezdi četrdesetih, razočaranoj u slavu i svetla reflektora, a britanski Guardian u stihovima pronalazi paralele sa Depovim iskustvom posljednjih godina.

Ne verujem, ne mogu da verujem, neću više da verujem ljudima”, peva Dep u refrenu.

Tako je teško govoriti, kad niko neće da čuje, a svi te gledaju, dok ti drhtiš od straha”.

Pesma je druga koju su Dep i Bek lansirali, nakon obrade “Isolation” Džona Lenona prije dve godine.

Na albumu koji će dobiti i izdanje na vinilu, naći će se još neke obrade, uključujući “Caroline No” i “Don’t Talk (Put Your Head on My Shoulder)” grupe Beach Boys, kao i “Time” njihovog pokojnog bubnjara Denisa Vilsona.

Najavljena je još jedna Depova pesma nazvana “Sad Motherfuckin’ Parade”.

Bek je nahvalio Depa u novom saopštenju, rekavši da takvog kreativnog partnera nije imao decenijama.

On je glavna sila iza ovog albuma. Nadam se da će ga ljudi ozbiljno shvatiti kao muzičara, jer je nekim ljudima teško da prihvate da Džoni Dep može da peva rokenrol”, naveo je muzičar.

Dep je sa Bekom bio na turneji po Velikoj Britaniji posednjih nedelja, gde je i primio vesti o presudi u njegovu korist na suđenju sa bivšom ženom Amber Herd.

Porota je ocenila da ga je Herd oklevetala, kada je za “Vašington post” 2018. napisala kolumnu u kojoj je sebe opisala kao žrtvu zlostavljanja u porodici.

Album “18” biće lansiran 15. jula, dok će izdanje na vinilu biti dostupno od 30. septembra.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here