Dženifer Lopez i Maluma objavili su album “Marry Me” sa muzikom iz istoimene romantične komedije

Film "Ti si taj" sa Dženifer Lopez je u domaćim bioskopima od 10. februara

0
Reklama


Film „Ti si taj“ gde glumi Dženifer Lopez je u domaćim bioskopima od 10. februara

NJUJORK, 14. februara – Popularne muzičke svetske zvezde Dženifer Lopez i Maluma objavile su album “Marry Me” kao muziku iz istoimenog filma u kome i glume, u izdanju diskografske kuće – giganta “Sony Music” iz Njujorka, odnosno ogranka “Sony Latin Music”/”Arista”, saopštio je distributer za region “Menart”.

Za sada je muzika iz filma – soundtrack dostupna na svim važnim digitalnim servisima, a disk kao fizičko izdanje će biti u prodaji početkom marta.

Film je u Srbiji preveden kao “Ti si taj” u distribuciju kuće “Taramount film”, i krenuo je da se prikazuje u domaćim bioskopima od 10. februara.

Soundtrack “Marry Me” uključuje pop, latino pop, reggaeton i remiks verzije originalnih pesama Malume i Lopezove.

Među njima je i već poznati hit “Pa’ Ti”, koga potpisuju Lopez, Maluma, Elena Rose, Jon Leone i Edgar Barrera, odnosno producenti Leone i Barrera.

Album u prvi plan ističe vokalne mogućnosti Jeniffer Lopez, kao što je u baladi “On My Way (Marry Me)”, a spot ove pesme režirao je Santiago Salviche koji samo na YouTube kanalu ima skoro 7 miliona pregleda.

Na albumu je i Malumina balada “Segundo”, kao i nežni duet Lopezove i Malume – „Marry Me“ (Kat & Bastian Duet).

Takodje prisute su i pesme koje peva Lopez – “Church”, “After Love (Part 1)”, “Nobody’s Watching”, “Love of My Life”, i od Malume – “1 En 1 Million”.

U modernoj ljubavnoj priči – romantičnoj komediji “Marry Me” o slavnima, braku i društvenim mrežama, Lopez glumi superzvezdu Kat Valdez koja sa novom muzičkom zvezdom Bastianom (Maluma, prvi put na filmu) čini najseksepilniji par na svetu.
Oni odlučuju da se venčaju pred publikom povodom uspešnog zajedničkog singla “Marry Me”. Ceremonija treba da se prenosi uživo preko društvenih platformi, ali u publici na koncertu je i Oven Vilson koji glumi učitelja matematike.Čarlija Gilberta – razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova ćerka Lu (Kloi Kolman, iz HBO-ove serije Nevine laži) i njegova najbolja drugarica (Sara Silverman). Kada Ket nekoliko sekundi pre ceremonije sazna da ju je Bastijan prevario sa asistentkinjom, njen život se preokreće dok na sceni doživljava nervno rastrojstvo, preispitujući ljubav, istinu i odanost. I dok njen krhki svet nestaje, ona se pronalazi u očima stranca iz publike.

Ako vas ono što poznajete izneveri, onda je možda odgovor ono što ne poznajete, i tako, u trenutku ludog nadahnuća, Ket odlučuje da se uda za Čarlija. Ono što počinje kao impulsivna reakcija, pretvara se u neočekivanu romansu. Ali kako se sile spremaju da ih razdvoje, postavlja se pitanje: mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svetova premostiti jaz između sebe i izgraditi mesto gde oboje pripadaju?

Dženifer Lopez uspešno vodi karijeru pevačice i glumice, a imala je nedavno zapažene filmove – “Second Act” (2018) i krimi dramu “Hustlers” (2019).

U planu joj je snimanje još četiri filma: “Shotgun Wedding” (glume i – Josh Duhamel, pevač Lenny Kravitz, Sonia Braga, Cheech Marin), “The Mother” (igraju još – Joseph Fiennes i Gael Garcia Bernal),“The Godmother” i “Atlas” tokom 2022. i 2023. godine.

Album “MARRY MEredosled pesama:

 1. Coolidge Crew – “Here Comes The Bride”
 2. Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Kat & Bastian Duet)”
 3. Jennifer Lopez & Maluma – “Pá Ti (For You)”
 4. Jennifer Lopez – “Church”
 5. Maluma – “1 En 1 Million”
 6. Jennifer Lopez – “Love of My Life”
 7. Jennifer Lopez – “After Love (Part 1)”
 8. Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Ballad)”
 9. Maluma – “Segundo”
 10. Jennifer Lopez – “On My Way (Marry Me)”
 11. Jennifer Lopez – “Nobody’s Watching (Marry Me)”
 12. Jennifer Lopez – “Love Of My Life” [Arkadi Remix]*
 13. Jennifer Lopez & TELYKast – “On My May (Marry Me)” [TELYKast Remix]*


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here