Džejms Hetfild se razvodi nakon 25 godina braka

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Frontmen Metalike, Džejms Hetfild, (59) podnio je zahtev za razvod braka od supruge Frančeske Hetfild (52) sa kojom je više od dve decenije, piše TMZ.

Hetfild je papire predao u Koloradu gde živi njegova porodica. Navodi se da su bivši partneri i dalje u kontaktu pre svega zbog dece, ćerki Kali (20) i Marčele (16) i sina Kastora (18).

Čuveni muzičar izjavio je 2005. za NPR da mu je supruga mnogo pomogla da sazri kao i da mu je neprijatno zbog bivših destruktivnih ispada izazvanih zavisnošću i problemima sa besom.

Džejms Hetfild od 2002. ne konzumira alkohol, a govorio je i da mu je Frančeska pomogla da se konstruktivnije bori sa problemima.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na 300 miliona dolara. Nakon više decenija provedenih u Severnoj Kaliforniji odlučio je da se preseli sa porodicom u Kolorado jer se umorio od negativne reakcije lokalnog stanovništva koje nije blagonaklono gledalo na njegove političke stavove i stil života.

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket