Dva titana modernog metala u jednoj pesmi: Soulfly & Randy Blythe (Lamb Of God)

0
Reklama

Može! Za ovu pesmu, čuveni Max Cavalera je bio inspirisan likovima iz filma Hellraiser, ali priznaje da se obratio i svom starom bendu Sepultura za dodatnu inspiraciju.

„Vokalni deo pesme je ustvari zasnovan na albumu Schizophrenia i From The Past Comes The Storm. To je imalo veliki uticaj na stvaranje ove pesme.“ Izjavio je Cavalera.

„Kada sam radio na pesmi, radio sam je u prisustvu mog sina Zyona. On je slušao Beneath The Remains i pitao me je za pesme poput Stronger Than Hate, nakon čega mi je palo na pamet da ne bi bilo loše napraviti još jednu takvu pesmu. I evo je!“ 

Što se tiče učešća Randy Blythea, Cavalera je izjavio: „Bilo je kul, zaista. Randy je blizak sa producentom Josh Wilburom, a Josh je uradio sve albume od Lamb Of God-a, kao i Burn the Priest traku, tako da tu nije bilo greške. Rekao sam mu da može da radi šta poželi na pesmi, i sve je ispalo jako kul.“

Poslušajte pesmu Dead Behind the Eyes na linku ispod. Album Ritual od Soulfly-a stiže 19. oktobra, ali se može i ranije poručiti klikom ovde.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here