Dva koncerta Nikole Vranjkovića u Fabrici SKCNS-a

0
Reklama

Beogradski kantautor Nikola Vranjković održaće dva koncerta u Novom Sadu, 1. i 2. decembra u SKCNS Fabrici.Ovom prilikom, Vranjković će sa svojim bendom promovisati aktuelno izdanje, trostruki live album „Biološki minimum“, snimljen u beogradskoj Kombank dvorani.


Album u potpunosti prenosi specifičnu koncertnu atmosferu ovog sastava, kao i sviračku preciznost i ubedljivost, koji su na izuzetno visokom nivou u prezentaciji autorske muzike ovog jedinstvenog kompozitora i tekstopisca.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara i mogu da se kupe online na gigstix.com kao i na prodajnim mestima Gigstix mreže. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.300 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike.


Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova. Koncert će početi u 19.30 časova i trajati do 21.45 časova. Koncerti će se održati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.


Novinarske ekipe koje žele da se akredituju treba da pošalju mejl na skcnovisad@gmail.com sa imenima članova ekipe i imenom medija za koji izveštavaju. U dodatku mejla nalaze se vizuali.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here