„Dug moru 2“, „Pevačica“ i „Aviondžije“ uskoro na Superstar TV

Ekspanzija igranih TV serija se neprestano nastavlja

0
Reklama

 
Ekspanzija igranih TV serija se neprestano nastavljaBEOGRAD, 26. avgusta (Tanjug) – Najnovije igrane TV serije „Pevačica“ i „Aviondžije“, kao i druga sezona mističnog serijala „Dug moru“, snažni su aduti u jesenjoj šemi televizije Superstar TV u vlasništvu kompanije Telekom Srbija.

Kako navode iz direkcije, publika će imati prilike da upozna zagonetne likove dugoočekivanih serija i priče koje će biti snažna tema za duge jesenje večeri, dok će se neke od omiljenih TV priča od ranije nastaviti u vidu novih sezona.

  
 Prva serija na programu startuje već 3. septembra od 21 sat, nastavak psihološkog trilera – drame „Dug moru“. Prva sezona je oduševila gledaoce, jer se razlikuje od svega do sada viđenog, i podseća malo po atmosferi i turobnoj priči na čuvene nezavisne američke i meksičke filmove Alehandra Gonzalesa Inaritua – „21 gram“, „Bjutiful“, „Babel“ i „Pasji život“.Pevačica„, Foto: Irena Canić
DUG MORU 2, Monte Royal Pictures promo

 Igra već poznata glumačka ekipa – Dragan Mićanović, Ana Lečić, Bojana Maljević, Branislav Bane Popović, Vesna Trivalić, Leon Lučev, Nada Šargin, Miodrag Miki Krstović, i drugi.


 Autor serije je Bojana Maljević, režiju potpisuje ovog puta Gorčin Stojanović, nakon Gorana Gajića, a muziku je komponovao i ovaj put – Vasil Hadžimanov.

  Radnim danima u istom terminu, gledaoci će se od 6. septembra zabavljati uz komediju – sitkom „Aviondžije“ u režiji Aleksandra Savića i Dušana Popovića.
  Neobična, lucidna ekipu junaka će večeri uz male ekrane začiniti humorom, strastima, putovanjima i avanturama.

 U toj zabavnoj seriji od čak 48 epizoda glume – Slaven Došlo, Nenad Stojmenović, Toni Mihajlovski, Milutin Mima Karadžić, Miloš Đorđević, Mina Sovtić, Đorđe Stojković, Matea Milosavljević, a gostuju i muzičari – Srđan Gojković Gile, Goca Tržan, i drugi.
 


Superstar kanal je za vikende od 21 čas spremio seriju „Pevačica“ u režiji poznatog snimatelja i direktora fotografije – Miloša Kodema, inspirisanu jednim od najintrigantnijih događaja u poslednjih nekoliko godina, kroz snažnu mistiku i nadrealne elemente, rat bele i crne magije.

  Žanrovski inovativna, serija je okupila značajnu ekipu glumaca – Nataša Ninković, Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Zlatan Vidović, Nikola Rakočević, kao i pop folk pevačica Milica Pavlović.

  Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, koji su stvorili krimi serijal „Ubice mog oca“, čija će najnovija, 5. sezona do kraja godine biti emitovana na istom kanalu.
 

 Telekom priprema i druge serije koje se trenutno snimaju – „Državni službenik“ – treća sezona, druge sezone krimi serija „Klan“ i „Močvara“, a gotovi su „Švindleri 2“, „Azbuka našeg života“, i mnogi drugi projekti.

Pored ekskluzivnog sadržaja koji će se prikazivati na Superstar kanalu, Telekom Srbija pripremio je još jedno iznenađenje u vidu lansiranja novog kanala Superstar 2 (nekadašnji Star kanal) na kojem će se takođe emitovati kvalitetan filmski i serijski sadržaj, kao i reprize domaćih sadržaja sa Superstar kanala.


Aviondžije – Hype production promo
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here