Dubioza kolektiv se prijavljuje na Evrosong, predstavljaće Crnu Goru i Makedoniju ?

0
Reklama

Poznati bend iz Bosne i Hercegovine Dubioza kolektiv prijaviće se sljedeće godine na Eurosong. Ovu informaciju je otkrio član grupe Brano Jakubović u emisija BHRT-a “Jutro za sve”.

Mi ćemo se zaista sledeće godine prijaviti na Evrosong, ali tako da predstavljamo sve zemlje koje nemaju novca da se prijave, već smo napisali i pesmu. Zemlje poput Bugarske, Crne Gore i Makedonije u međuvremenu su odustale od učestvovanja na Evrosongu zbog finansijskih sredstava, pa ćemo mi biti predstavnici tih zemalja”, rekao je Brane i dodao:

Zamolićemo sve građane i građanke tih zemalja, ali i šire da pošalju peticiju direkciji Evrosonga, gde ćemo zamoliti da se ove četiri zemlje predstavljaju preko benda Dubioza kolektiv u revijalnom delu programa”, rekao je muzičar i nastavio:

Dva su razloga za to – prvi je što je finansijska konstrukcija takva kakva je, a drugo, zemlje koje sam nabrojao su u onom “hodniku” Evropske unije, čekamo da nas prihvate. Pa, eto, da i mi mahnemo iz hodnika, dok smo još tu u čekaonici, pa nas možda pozovu na onaj šalter”, zaključio je Brane Jakubović.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here