„Državni službenik“ putuje u Brazil: seriju će pratiti 30 miliona ljudi

Platforma "Globoplay" otkupila ekskluzivna prava na emitovanje srpske serije

0
Reklama


Platforma „Globoplay“ otkupila ekskluzivna prava na emitovanje srpske serijeBEOGRAD, 22. septembra (Tanjug) – Kompanija Telekom Srbija, zajedno sa producentskim kućama „Dandelion Productions“ i „Film Danas“, dobila je veliko svetsko priznanje, jer će njihova serija „Državni službenik“ biti emitovana u Brazilu, gde će seriju pratiti 30 miliona ljudi, saopštili su producenti.


  Naime, brazilska platforma „Globoplay“ otkupila je ekskluzivna prava na emitovanje ove špijunsko – kriminalističke serije autora Predraga Gage Antonijevića.

Globoplay je najveća brazilska striming platforma koja svojim pretplatnicima nudi ekskluzivan sadržaj sa više od 100 miliona sati video zapisa.


Prema dosadašnjim statistikama, čak 30 miliona korisnika će moći da prati uzbudljiv triler u kome igra poznata glumačka ekipa – Milan Marić, Vaja Dujović, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Aleksandar Berček, Igor Đorđević, i mnogi drugi.

 
Posrednik u sklapanju ovog poslovnog uspeha bila je distributerska kuća „GoQuest Media“ koja ima ekskluzivna prava na distribuciju ove serije širom sveta. 


Predstavnici Globoplay platforme izrazili su zadovoljstvo jer je „Državni službenik“ pronašao svoj put do Južne Amerike i sigurni su da će lokalna publika verno pratiti svaku epizodu.

Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakve saradnje sa inostranim partnerima i producentskim kućama dokaz su da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.


Srpska akciono-špijunska TV serija „Državni službenik“ u režiji Gage Antonijevića, Miroslava Lekića i Ivana Živkovića oduševila je regionalnu publiku, a treća sezona se trenutno snima.


Tema novih epizoda biće veoma aktuelna, a to je upravo pandemija virusa Kovid-19. Ustaljenom glumačkom ansamblu pridružio se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i uvek odličan Igor Đorđević u ulozi Hameda.

Publika će pratiti treću sezonu na proleće 2022. godine.


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here