Drugi singl nove muzičke zvezde! MIA predstavlja singl „Ledeno“

0
Reklama

Nakon što je snažnim vokalom i upečatljivom estetikom prvog singla „Od tebe bolja“ osvojila regionalnu scenu i stekla poverenje poštovalaca kvalitetnog pop zvuka i masovne radijske publike, MIA predstavlja novi singl „Ledeno“ nastao u saradnji sa našom najpoznatijom kompozitorkom i producentkinjom Aleksandrom Milutinović.

Srećna sam što je publika zavolela pesmu „Od tebe bolja“, i zato sam jedva čekala da objavim i drugi singl „Ledeno“ na kome smo vredno radili prethodnih meseci. Ovoga puta odlučili smo se za snažnu, emotivnu baladu, koju su mnogi zavoleli na prvo slušanje. Nastavljamo da radimo na novim pesmama i na albumu koji će izaći tokom 2022. godine– najavila je MIA.

MIU je publika prvo upoznala na društvenim mrežama, gde je na svom YouTube kanalu i Instagram profilu objavljivala obrade čuvenih svetskih hitova. Ona ističe da su joj muzički uzori Whitney Huston, Michael Jackson, Lady Gaga i Miley Cyrus, a svoju muzičku karijeru želi da gradi pesmama kvalitetnog, svetskog zvuka koji prati trendove novog tržišta, sa akcentom na odgovarajući moderni vizuelni imidž.

MIA je rođena je 25. 01. 2000. godine u Banja Luci, a muzikom se bavi od najranijeg detinjstva. Prvi samostalni singl objavila je početkom oktobra ove godine, a izlazak pesme „Od tebe bolja“ izazvao je veliko interesovanje publike širom regiona: pesma je postala pravi radijski hit, a MIA je kao naša najmlađa pevačica postala miljenica starijih koleginica poput Sare Jo, Tijane Bogićević i Maye Sar, koje lajkovima i komentarima podržavaju svaku njenu objavu na društvenoj mreži Instagram.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here