Druga sezona domaće TV serije „Tajne vinove loze“ od 28. marta na kanalu Superstar

Nastavak porodične sage pune intriga i kompleksnih problema

0
Reklama


Nastavak porodične sage pune intriga i kompleksnih problema

Domaća serija – telenovela „Tajne vinove loze“ sa bračnim parom Sloboda Mićalović – Vojin Ćetković u glavnim ulogama, dobila je i svoj nastavak i prvu epizoidu druge sezone publika može da prati već u ponedeljak, 28. marta od 21.00h na kablovskom kanalu Superstar TV.


Prva sezona je bila veoma toplo primljena kod TV auditorijuma i postigla je gotovo najveću gledanost od svih drugih serija sa svojih 36 epizoda.

Druga sezona ima i nešto više – 38 epizoda koje će se emitovati svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu i kasnije na RTS 1.

Popularna serija u koprodukciji Telekoma Srbija i kuće MetRo Productions takodje je osvojila i nagradu na FestivaluTV drama i TV serija –FEDIS.

Serijal prati prati sudbine kompleksnih porodičnih odnosa i umetnosti pravljenja vina, i sada se vraća na male ekrane sa poznatim likovima i novim zapletom.
Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija „Tajne vinove loze“ premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svetsko tržite sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspeh širom sveta. Iako je pre nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspešno parira svetskim produkcijama poput HBO-a“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

U novoj sezoni „Tajne vinove loze“, junak Vuk (Vojin Ćetković) se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života, dok Ruža (Sloboda Mićalović) i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu. Za to vreme Vera primećuje da Vuka ne drži mesto i da još uvek nije završio sa duhovima svoje prošlosti. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osećaj za zanat koji najviše voli.

Cela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim preokretima, novim junacima, atraktivnim predelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

Ceo kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni „Tajni vinove loze“ dosegne i premaši priču i izvodjenje prve sezone. Biti najgledanija serija 2021/22. godine je teško breme. Svi smo se trudili i mislim da smo sa novim zapletima i starom energijom uspeli da napravimo ponovo, ovoga puta 38 epizoda koje će, nadam se zadovoljiti i zabaviti gledalište”, izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i reditelj serije, nastaloj prema ideji književnice Mirjane Bobić Mojsilović.


Od novih likova ističe se jedan od glavnih negativaca i pretnji ljubavnom paru protagonista, koga tumači Nikola Kojo, u poslednje vreme angažovan na više TV serija (“Crna svadba”, “Radio Mileva”, “Čudne ljubavi”, “Aleksandar od Jugoslavije”).

Ovu romantičnu vinsku sagu režiralo je više autora – Ana Maria Rossi, Gorčin Stojanović, Dejan Karaklajić i Marko Glušić.

Osim spomenutih glumaca igraju: Anita Mančić , Dara Džokić, Nebojša Milovanović, Milica Zarić, Sena Đorović, Luka Grbić, Goran Sultanović, Miodrag Miki Krstović, Vanja Nenadić i Marko Vasiljević, kao i Marko Marković, Jelena Jovičić, Ivana Šćepanović, rodjena Slobodina sestra – Dragana Mićalović i mnogi drugi.


Sloboda Boba Mićalović je i dalje jedna od najtraženijih glumica na malom i velikom ekranu, tako da je publika mogla da je prethodnih godina gleda u serijama – “Urgentni centar” (čak u 50 epizoda), krimi serijalu “Ubice mog oca” (sporednija uloga u sezonama 4 i najnovija – 5), “Koreni”, “Biser Bojane”, kao i u novom filmu “Bilo jednom u Srbiji” Petra Ristovskog, od kojeg će biti emitovana i mini serija.

Takodje, na 50. FEST-u je bila aktuelna sa filmovima “The Game” Ane Lazarević i “Suncokret” iz Kazahstana, a u nekoliko etapa Sloboda je snimala i ostvarenje “Budi Bog s nama” Slobodana Šijana, čija se premijera očekuje krajem 2022. ili početkom 2023. godine.

Vojin Ćetković je isto jedan od najangažovanijih glumaca prevashodno u serijama, posebno zadnjih godina gde je igrao glavne uloge („Santa Maria Della Salute“, “Nemanjići”), ili prateće role (“Žigosani u reketu”, “Grupa”, “Junaci našeg doba” – sezone 1 i 2, “Švindleri”, “Mama i tata se igraju rata”, „Aleksandar od Jugoslavije“).

Nedavno je imao glavnu ulogu i u filmu Dušana Kovačevića – “Nije loše biti čovek” koji će ubrzo biti i kao serija, a gledali smo ga kao jednog od vodećih junaka serije “Kalkanski krugovi” uz Žarka Lauševića, čije se snimanje druge sezone očekuje uskoro.


Ivan Makragić

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here