Druga noć festivala Overload Vladičin Han : Pitanje trenutka kada će da postane najozbiljnija konkurencija nekim glasovitijim festivalima

0
Reklama

Ukoliko ste nas poslušali i napunili rezervoar za put do Vladičinog Hana, znamo da zažalili niste. Overload festival je, bogami, svake godine sve bolji i samo je pitanje trenutka kada će da postane najozbiljnija konkurencija nekim glasovitijim festivalima. Unapred se radujemo zbog toga, da budemo iskreni.

Druge večeri festivala bilo je još više publike. Prema automobilskim tablicama lako se dalo zaključiti da ljudima nije bilo teško da potegnu izdaleka da bi došli u Vladičin Han. I pri tom je bilo svih generacija, jer je i koncept festivala bio takav.

Izvođači došli i iz Niša, i iz Vranja dva benda,  autorska muzika grupe Jolly Jumper i cover varijante… A da pankeri znaju i te kako da zagreju publiku dokazao je bend Crveni karton. Interakcija sa publikom za čistu desetku.

Pa Kerber, to koliko su oni standardno dobri uopšte nema potrebe ni prepričavati, sve decenije koje su proveli na sceni govore dovoljno. A Dejan Cukić je još jednom pokazao i dokazao zašto mu popularnost ne opada, vidi se lepo kako čovek uživa u onome što radi i tu energiju lako prenese i na publiku.

A kada smo već kod energije, tu je bio i Marko Nastić, na sreću i radost ljubitelja techno house muzike koji je dokazao da nije slučajno to što ga ubrajaju među najbolje disk džokeje u ovom delu sveta.

Ukoliko ste, iz nekog čudnog razloga, propustili ovogodišnji Overload, verujte, kajete se, a da to možda i ne znate. Ali verujte nam kada vam kažemo da naredne godine svakako treba da budete spremni za odlazak u Vladičin Han, napravite svoj koncertni kalendar i ubeležite tamo velikim slovima naredni Overload festival.

                  

Fotografije  : Dalibor Stamenković
Autor teksta : Jelena Đorđević
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here