DOSTUPNA APLIKACIJA MOJ OFF ZA ANDROID MOBILNE UREĐAJE

Premijerno na platformi filmovi Božiji čovek i Zvezdani psi: tropska avantura

0
Reklama

MojOFF platforma koja je prošle godine nastala kao jedinstveni Moj ONline Filmski Festival, početkom leta 2021. prešla je na sistem mesečne pretplate, a od 6. januara 2022. svim ljubiteljima filma biće dostupna i aplikacija za Android mobilne uređaje, a do kraja meseca i za iOS mobilne uređaje.

Prilikom lansiranja aplikacije, od 6. januara će se na platformi premijerno naći i filmovi Božiji čovek i animirani Zvezdani psi: Tropska avantura.

Film Božiji čovek govori o životu Svetog Nektarija Eginskog iz Grčke, ispunjenom nepravdom i progonima. Sveti Nektarije, kog tumači grčki glumac Aris Servetalis, bio je sveštenik običnog naroda, njegova poniznost iritirala je određeni krug sveštenstva, a njegova predanost dodatno pobuđivala njihove sumnje i klevete. Upkos tome što je lišen crkve, prognan iz Egipta i udaljen od parohijana koji su ga voleli, Nektarije se prepustio tome da njegova vera u Boga bude najbolja odbrana. Film je premijerno prikazan u domaćim bioskopima u oktobru ove godine, kada je zabeležio ogromnu gledanost. Pored Servetalisa, glavne uloge u filmu tumače i ruski glumac Aleksandar Saša Petrov, domaćoj publici poznat iz filma Led, kao i američka zvezda Miki Rurk.

Animirani Zvezdani psi: Tropska avantura najnoviji je nastavak trilogije rediteljke Ine Evlanikove o svemirskim avanturama Belke i Strelke. U Tropskoj avanturi ovi psi-astronauti istražuju misteriozni vrtlog koji se pojavljuje iznad Kube, delo vanzemaljaca koji navodno kradu vodu sa Zemlje. Uz pomoć svojih prijatelja, još jednom se upuštaju u misiju spasavanja planete, a ovog puta i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja. Film je sinhronizovan, a a glasove glavnim junakinjama daju Iva Ilinčić i Miljana Gavrilović.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here