Dobrotvorni onlajn koncert sa svetskim zvezdama; Bočeli, Bili Ajliš, Ledi Gaga, Elton Džon…

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Festival horor filma počinje danas (20.11.) na Paliću u bioskopu Abazija

   Izbor savremene scene strave i užasa   Šesto izdanje...

Nikola Đuričko u američkoj seriji “Stranger Things”

Glumac je uveliko prisutan u svetskim produkcijamaLOS ANĐELES, 23. novembra - Popularni glumac Nikola Đuričko koji...

PRVIJENAC MODERNOG SPOJA ELEKTRONIKE I LIVE INSTRUMENATA /

Zagreb, 19. studenog 2020. –Na izmakukobne i nepredvidive 2020. konačno smo dobili najprikladniji soundtrack – debi album...

Globalni dobrotvorni onlajn koncert “One World: Together At Home” (Jedan svet: zajedno kod kuće), uz učešće velikih svetskih zvezda kao što su Andrea Bočeli ili Elton Džon, biće održan 18. aprila, sa ciljem da se podigne svest i doprinese finansiranju globalne borbe protiv virusa kovid 19.

Dan kasnije, 19. aprila, biće prikazan snimak koncerta na televizijskom kanalu E, saopštili su iz kanala E.

Organizacija “Global sitizen” i Svetska zdravstvena organizacija udružile su se sa poznatim ličnostima u jedinstvenom šou programu u kome će nastupiti neke od najvećih zvezda današnjice.

Program One World: Together at Home, koji nastavlja uspeh digitalne serije aktivnosti pod istim imenom, ima za cilj da istakne herojske napore zdravstvenih radnika i da pruži podršku Svetskoj zdravstvenoj organizaciji u borbi protiv pandemije.

Ovaj događaj predvodi Ledi Gaga, a ekskluzivne nastupe i pojavljivanja imaće: Alanis Moriset, Andrea Bočeli, Bili Ajliš, Bili Džo Amstrong iz grupe Grin dej, Kris Martin, Dejvid Bekam, Edi Veder, Elton Džon, Idris i Sabrina Elba, Džej Balvin, Džon Legend, Kasi Musgravs, Stivi Vonder i mnogi drugi

Dvosatni program vodiće poznati američki trio večernjih emisija: Džimi Falon, Džimi Kimel i Stiven Kolber i obuhvatiće nastupe najvećih svetskih zvezda koje doniraju multimilionske iznose fondu za solidarnost Svetske zdravstvene organizacije.

Ovaj program će ohrabriti gledoce uz eksluzivna pojavljivanja svetski poznatih muzičara, sportista, komičara sa glavnim ciljem da se gledoci edukuju i informišu o rizicima virusa kovid 19, prevenciji i lečenju.

Prenos će obuhvatiti intervjue sa stručnjacima Svetske zdravstvene organizacija, kao i priče “sa prve linije” medicinskih radnika širom sveta, o njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti kao podsetnik za hitno reagovanje u ovom trenutku.

IzvorB92

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda...

Marčelov poklon vernoj publici

„Iako mračna i teška stvar, ’Sveti bes’ oduvek je spadao u one publici najdraže”, kaže Marko Šelić Marčelo o novom izdanju pesme koja...

Koncert Pjevačke družine Svetlane Spajić i Bokana Stankovića: Online jedinstveno iskustvo

Online koncert dvoje eminentnih srpskih muzičara, Svetlane Spajić i Bokana Stankovića, na lokalitetu Đavolje Varoši biće emitovan u četvrtak, 17. decembra u 20...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!