DIZNI FILM “ZLICA” SA EMOM STOUN OD 27. MAJA NA REPERTOARIMA DOMAĆIH BIOSKOPA

"Jednom kad nabaciš tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićete se kao Zlica" rekla je Ema Stoun o svom liku u NAJNOVIJEM VIDEU KOJI SLEDI (VIDE

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

DIZNI film “Zlica” (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa holivudskim zvezdama i dobitnicama najprestižnije filmske nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 27. maja, za čije projekcije se na blagajnama bioskopa mogu već pronaći ulaznice.  

“Zlica” čija je radnja smeštena u srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom.
Estelina sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson (“Hauards End” ; “Razum i osećajnost”).
Povezanost ovih “dama” pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.   

U ovom filmu videćemo kako je postala zlikovac kakvog danas poznajemo,” rekla je u NAJNOVIJEM VIDEU KOJI SLEDI protagonistkinja filma Ema Stoun dodavši: “Jednom kad nabaciš tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićete se kao Zlica.

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus. Sada, dve decenije kasnije adaptirani lik iz čuvenog animiranog Diznijevog filma 101 Dalmatinac, “Zlica” (Cruella) je POTPUNO ORIGINALNA PRIČA američkog studija o ženi specifično crno-bele kose i njenim manipulativnim sklonostima i zlokobnim počecima.

Film “Zlica” reditelja Krega Gilespija (Craig Gillespie) poznatog po drami “Ja, Tonja”, pored Eme Stoun i Ema Tompson (Emma Thompson) okupio je i glumačka imena Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong), Pol Valter Hauzer (Paul Wolter Hauser)  i drugi. 

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Arhitektura u fokusu Kaleidoskopa kulture – otvoren konkurs za dizajn javnih prostora u Novom Sadu

U sklopu priprema za ovogodišnji Kaleidoskop kulture, koji će biti održan od 2. septembra do 8. oktobra u Novom...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket