Divne vesti, vraća se DEMOFEST !

0
Reklama

Organizatori banjalučkog Demofesta na press konferenciju održanoj u petak, 17. februara, još jednom su potvrdili da se ove godine festival vraća na Kastel.

Tačan datum održavanja najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi, još uvek nije poznat ali će to najverovatnije da bude druga polovina jula.

KONKURS za Demofest je otvoren do 17. aprila i sve informacije za prijavu možete da pronađete na Demofest.ba.

– Rečima ne mogu da opišem koliko sam srećna što će ponovo biti održan festival nakon 5 godina pauze. Jedna od najvećih inicijativa koja je stigla prema nama kao organizatoru je stigla od strane gradonačelnika Banjaluke – rekla je direktorica festivala Brankica Janković.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je Banjaluci potrebno vratiti duh i sve ono što je odlikuje, a među njima je i festival Demofest.

– Značajno je kada u bilo kojoj oblasti dobitjete podršku, a zamislite koliko mladim bendovima znači podrška na samom početku, nastup na velikoj bini. To daje “Demofest”. Ta stara duša grada, a ujedno i budućnost u jednom, sve to znači “Demofest”,a “Demofest” jeste Banjaluka – objasnio je Stanivuković.

Ogranizatori su poručili da uskoro stiže više informacija o svemu vezano za nastupe headlienra na ovogodišnjem Demofestu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here