Dino Jelusić pre turneje s Whitesnake objavio singl – Video najava !

0
Reklama

Uoči velike svetske turneje s legendarnim bendom Whitesnake predstavlja novi samostalni singl na hrvatskom jeziku – „Ti to dobro znaš“.

Pesmu ‘Ti to dobro znaš’ inicijalno sam napisao još 2014. godine, ali je nisam dovršio sve do kraja prošle godine i drago mi je da ću je predstaviti sada kada imam veću pažnju i kad sam malo stariji. Pesma se sastoji od više delova (nego uobičajena pesma), orkestralni uvod, dva gitarska sola, tri kitice, malo drugačiji epilog, opšte nije klasično strukturno, rekao je Dino za novu pesmu za koju je još rekao da je kombinacija više stilova i pokazao kakvom bi se muzikom bavio. 

„Takođe veliku zaslugu ima moja ekipa iz benda: Ivan Keller koji je uz mene već sedam godina i zajedno smo bili u Animal Driveu i nova ritam sekcija koju čine Mario Lepoglavec i Luka Brodarić. Tim iz snova“, zaključio je. 

Spot su režirali Dominik i Antonio Imrešković iz Studia Bros.

Tekstualno se pesma može protumačiti na više načina, no odlučili smo se na inspirativnu priču i u spotu pesmu povezali s Vanesom Tot, mladom sportašicom iz Slavonskog Broda„, o spotu je otkrio Dino.

Dino koji se nedavno vratio s pete turneje s američkim multi-platinum bendom Trans-Siberian Orchestra, nakon objave novog singla očekuje nekoliko uzbudljivih meseci uz zanimljive projekte koji će obradovati njegove obožavaoce:

Uz ovaj singl, čekam izlazak albuma s Michaelom Romeom, gitaristom kultnog progresivnog metal benda Symphony X s kojim sam kroz 2021. godinu sklopio nastavak njegovog prethodnog albuma „War of the Worlds“, a koji je inspirisan filmskom muzikom u spoju s heavy metalom. Imam spreman novi album na engleskom, a uz to sam u međuvremenu postao član Whitesnakea s kojima u maju krećem na oproštajnu turneju koja će se 2. srpnja zaustaviti i u Zagrebu.“

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here