Di-džejevi Rebeka i Roj Rosenfeld u petak i subotu na Green Love festivalu

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Još samo dva dana je ostalo do oktobarskog Green Love spektakla! U petak, 8. i subotu, 9. oktobra ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da uživaju u svojevrsnim setovima domaćih i stranih di-džejeva i to u Hali 6 Novosadskog sajma, koja postaje novi centar za kulturne i umetničke manifestacije.

U petak, 8. oktobra oktobarsko izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala, ugostiće kraljicu tehna Rebeku i naše poznate novosadske di-džejeve: Laga i Vladimira Aćića. Drugo veče, subota 9. oktobar rezervisan je za izraelskog di-džeja Roja Rosenfelda, kao i poznati di-džej trojac Wet dreams.

Ostalo je malo karata, ali svi koji su željni dobrog provoda, mogu ih pronaći na Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara, dok pojedinačne iznose 1490 dinara.

Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

O svim događajima koji će se u narednom periodu dešavati u Hali 6, informišite se putem Fejsbuk stranice KC Hala 6, kao i preko Instagram profila.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket