Di-džejevi Felix Krocher i Raxon na aprilskom Green Love festivalu

0
Reklama

Nakon vrhunskog martovskog Green Love spektakla, ljubiteljima elektronskog zvuka april donosi još jedno magično izdanje Green love festivala.

Publika će 15. i 16. aprila na Novosadskom sajmu, imati priliku da udahnu zelenu magiju, te će tako đuskati uz poznata imena strane i domaće di-džej scene kao što su Felix Krocher, Raxon,  Fakir, Katalina, Ilija Đoković i P.S.

Poznati techno producent iz FrankfurtaFelix Kröcher nastupiće 15. aprila i prisutnima pružiti nesvakidašnji muzički događaj koji će publiku voditi do zvezda. Širom planete, fanovi ga dočekuju sa oduševljenjem, ali šta njega i njegovu muziku čini tako posebnim? Da li su to zaista samo pesme koje pušta vikend za vikendom? Ili su to možda strasti kojima ispisuje taktove sekundu po sekundu i na magičan način ih prenosi na publiku ispred sebe. Svakako da će i novosadska publika to osetiti 15. aprila, a njemu će se pridužiti i poznati novosadski di-džej Fakir kao i mlada nada di-džej škole Vladimira Aćića – Katalina.

Drugo veče, 16. aprila biće rezervisano za Raxon-a, di-džeja koji je brzo postao jedan od najcenjenijih muzičara elektronskog zvuka na Bliskom istoku. Egipćanin, koji živi u Barseloni, čije je ogromno iskustvo poteklo iz Dubajia, izložilo ga je širokoj varijaciji zvuka, i što je najvažnije uticajima kvalitetne dens muzike. Uz njega, isto veče nastupiće i naš poznati Ilija Đoković kao i P.S.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara za jedan dan, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here