Detour u Šapatu

0
Reklama

Popularni zagrebački sastav Detour je nedavno gostovao u Alternativnom centru Šapat gde su izveli neke od svojih najvećih hitova među kojima su “Plešem sama“, “Zaljubila sam se“ i “Snijeg“.

,,Sve pohvale Alternativnom Centru Šapat na inicijativi, entuzijazmu i profesionalnosti svih članova tima i puno hvala na pozivu, iskreno smo uživali. Velika podrška i puno sreće u daljnjem radu, jer je to što stvarate, na tako visokom nivou, vrlo bitno za regionalnu glazbenu scenu i  bilo nam je pravo zadovoljstvo i čast biti dijelom ovog vrijednog projekta.“ izjavio je Nenad Borgudan, frontmen benda Detour.

Nastupom Detour-a u Šapatu je obeleženo i godinu dana postojanja i rada ovog centra.

,,Želeli smo na neki način da krunišemo prvu godinu našeg rada i Detour je zaista bio pravi bend za tako nešto. Kroz svirku jednog tako usviranog benda kao što je Detour, kroz kvalitetne pesme i sadržajne tekstove smo i mi uspeli da pokažemo šta umemo kao i to na kom nivou je produkcija koju Šapat stvara.“ poručuju iz Šapata.

Takođe poručuju: ,,Nastavljamo da snimamo nastupe, veliko interesovanje vlada za ovo šta radimo i želimo da snimimo i u vremenu zabeležimo što više kvalitetnih nastupa.“

Ceo Detour-ov session, intervju i “Tvoj zvuk“ možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat.

Ono na šta iz Šapata skreću pažnju je i njihov Patreon nalog koji nudi različite povoljnosti za sve one koji bi da podrže njihov rad. 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here