Deseto izdanje hardcore/punk festivala Srpska Umeå – 25. jun, CK13 NOVI SAD

0
Reklama

Deseto izdanje hardcore/punk festivala Srpska Umeå održaće se u subotu, 25. juna, od 20 časova, u Omladinskom centru CK13, a nastupiće bendovi Kriva Istina, Me as well, Lineout i See it my way. Ulaznice koštaju 500 dinara i moći će da se kupe na ulazu u CK13 na dan festivala.

Ovaj put, na festivalu su zastupljeni bendovi sa melodične strane punk rock i hardcore scene u regionu, koji imaju jasne i izražene političke stavove.

Bend Kriva istina je punk bend koji će predstaviti svoje novo izdanje „Mural kolapsa“, ali neće zaboraviti ni hitove sa albuma „Manifest pobune“ i „Van okvira“. Njihovu muziku možete da čujete na https://krivaistina.bandcamp.com/.

Jahvo Joža

Me as Well je melodični punk rock sastav iz hrvatskog grada Karlovca, a ovo će biti njihov prvi nastup u Novom Sadu. Poslušajte ih na https://measwell.bandcamp.com/

Lineout ne melodični punk rock bend iz Milana, koji je već dobro poznat ovdašnjoj publici, s obzirom na to da su već imali nekoliko nastupa u Novom Sadu. Ova mlada skate ekipa je odlično usvirana i posebno će prijati onima koji vole bendove poput A Wilhelm Scream, Strung Out, itd. Njihova muzika može da se posluša na https://lineoutrock.bandcamp.com/

See It My Way je novosadski emo punk dvojac, deo Rebuild Collectiva, koji su svojim radom mnogo doprineli lokalnoj punk sceni. Oni dokazuju da je pogrešan stav da akustični punk mora da bude dosadan i jednostavan. Ovi momci su uložili dosta truda u svoje aranžmane i muziku koju prave, a za ovu priliku na nekim pesmama će im se priključiti i klavijature i bubanj. Kako zvuče, možete da čujete na https://seeitmyway.bandcamp.com/.

U sklopu festivala biće organizovana i veganska večera od koje će sav prihod biti usmeren na rad Udruženja za zaštitu životinja – Novi Sad SPANS.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here