Den objavio singl i spot Prvi put

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Mladi kantautor Nikola Denčić Den premijerno predstavio javnosti singlom simboličnog naziva “Prvi put” čiju iskrenu i emotivnu melanholičnu liriku, obojenu laganim klavirskim notama, odgovarajuće prati svedeni crno-beli spot.

Pesma ‘Prvi put’ istinski pokazuje emocije kakve su bile u jednom trenutku u mom životu. Pre svega smatram da je moja muzika generalno takvog tipa da izražava moje emocije i da se bavi tematikom koja mi je bliska i situacijama koje sam proživeo. Nadam se da ću za svaku buduću pesmu imati strasti kao ‘Prvi put'”, kaže Den.

Režiser Saša Knežević uradio je u crno-belim tonovima, minimalistički i suptilno, spot za pesmu koja spaja moderne tragove u muzici sa klasičnom pop muzikom, i naznačuje šta se od Dena može očekivati u budućnosti. 

Mladi kantautor i producent iz Kruševca, u muzičkim vodama od svoje 15. godine, Denčić se bavio u početku obradama raznih stranih izvođača, usavršavajući producentske sposobnosti (u house, dubstep, reggae, drum n bass i trap žanrovima), da bi 2019. godine pokrenuo svoju samostalnu etiketu i pod firmom Turnupsoundz objavio autorsku pesmu “Usne”, zapaženu po nekoliko stotina hiljada strimova. Sada pod okriljem promoterske kuće Long Play i pod imenom Den kreće u novo poglavlje u svojoj karijeri.

Smatram sebe za prilično svestranog muzičara. Prvi put sam bio inspirisan elektronskom muzikom, tačnije pesmama didžeja Tiesto, koje mi je pokazivao otac u detinjstvu, a kasnije sam počeo da radim svoje obrade pesama za koje sam se interesovao i počeo na svoju ruku da učim muzičku produkciju. I širim svoje vidike – što je doprinelo početku moje karijere u muzičkom svetu”, objašnjava Den.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Kossev: Za medije na albanskom Goran Bregović je „inspirator masakra na Kosovu“

Nekoliko kosovskih portala na albanskom jeziku prenelo je vest da će muzičar Goran Bregović nastupiti na festivalu piva u...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket