Demofest 2023 saopštenje: Otkazani nastupi demo bendova, večeras proglašenje pobednika uz Laibach, Parov Stelara

0
Reklama

Zbog mogućnosti pojave novih padavina u narednih nekoliko časova, organizator Demofesta je odlučio otkazati nastupe demo bendova tokom finalne večeri, a festival otvoriti revijalnim delom programa.

Važno je naglasiti da je žiri ovogodišnjeg festivala donio odluku da pobednike Demofesta 2023 proglasi na osnovu njihovih nastupa tokom dve polufinalne večeri. Tako da, tri najbolja benda koja dobijaju nagrade u vrednosti od 5.000, 2.000 i 1.000 evra biće proglašeni večeras, kada će biti dodeljena i nagrada “Plavi bas” za najboljeg basistu među takmičarima.

Osim toga, na tvrđavi Kastel nas očekuje nikad bolji revijalni program na tri bine na kojima će nastupiti najisčekivanija imena sastavljena od najvećih zvezda lineup-a druge dve večeri Demofesta.

Večerašnji lineup na Main stage-u predvode Laibach, Parov Stelar i Kiril Džajkovski, dok će na Summer stage-u nastupiti Macha Ravel, Bojana Vunturišević, Sunshine, Nipplepeople, Pocket Palma, Roni Size i MKDSL.

Pošto će najavljena kiša nakratko zaustaviti početak festivala i onemogućiti nastupe demo bendova, kapije tvrđave Kastel za sve posetioce će biti otvorene od 21 čas, kada se najavljuje stabilizacija vremenskih prilika i prestanak padavina, dok muzički program počinje u 21.30h.

Svim posetiocima koji su kupili kartu za drugo veče festivala, a koje je sinoć prekinuto zbog olujnog nevremena, biće omogućeno da sa istom kartom uživaju u koncertima večeras.

Za sve one koji do sada nisu obezbedili svoju kartu – ulaznice za poslednju noć festivala dostupne su putem online sistema Gigstix, kao i na kapijama tvrđave Kastel. Sve novosti o Demofestu možete pratiti na www.demofest.ba kao i na društvenim mrežama festivala na kojima će blagovremeno biti objavljene dodatne informacije u slučaju izmene programa zbog vremenskih neprilika.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here