Dejvid Koverdejl na koncertu tražio oca Dina Jelusića: Vaš sin je ponos Hrvatske !

0
Reklama

Dino Jelusić, jedan od najboljih svjetskih vokala i multiinstrumentalista nedavno je krenuo na dugoočekivanu oproštajnu turneju kultnog benda Whitesnake predvođenog legendarnim Dejvidom Koverdejlom.

Da pozornicom ne dominira samo kao frontmen nego i kao instrumentalista pokazale su Dinove solaže na keytaru koje su već nakon prvog koncerta u Dublinu postale viralne na društvenim mrežama i YouTubeu. Prošlog ponedeljka turneja se zaustavila u Londonu gde je Whitesnake zajedno s Europe i Foreignerom održao spektakularni koncert u rasprodatoj O2 Areni!

To je prvi put u karijeri da je Whitesnake svirao u O2 Areni. Svaki član Whitesnakea je dobio sliku, crtež benda i personalizovanu čestitku za rasprodatu O2 Arenu”, rekao je Dino.

Ovaj koncert za briljantnog Dina bio je poseban i zbog toga što je njegov nastup s Whitesnakeom po prvi put uživo gledala i njegova porodica. Veličanstveno veče dodatno je ulepšao Dejvid Koverdejl koji je u jednom trenutku pozvao Dina da mu se pridruži te su zajedno u ogromnom auditorijumu pokušali da pronađu Dinovog oca Darija kojem je Koverdejl s pozornice poručio: “Dario, želim predstaviti vašeg neverovatno nadarenog i talentovanog sina, izuzetnog pevača i instrumentalistu, ponos Hrvatske – Dinu Jelusicka!”, nakon čega je dvoranom odeknuo gromoglasni pljesak.

Bilo je humoristično, bilo je urnebesno, ali bilo je baš lijepo što je Dejvid odvojio to vrijeme da pozdravi mog oca i najavio me na tako lijep način”, o tom posebnom trenutku ispričao je Dino.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here