Dejan Gvozden donosi osveženje na domaću muzičku scenu pesmom “Svedok jutra”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Frontmen jedne od najvećih pop grupa kod nas, na početku želi da razjasni da Kristali i dalje postoje i rade, ali je zbog situacije sa pandemijom i svojom ranijom odlukom da se iz metropole preseli u manji grad, odlučio da se pozabavi svojim autorskim pesmama, koje reflektuju njegov sadašnji život, misli i osećanja.

Radujem se prvom solo albumu. Osećam da sam sazreo i kao čovek i kao muzičar i želim da se izrazim na način na koji to do sada nisam radio. Jedva čekam da svojoj publici predstavim nove,autorske pesme, ali pre svega želim da svi budemo zdravo, da što pre prođe pandemija, da bi smo se gledali i slušali uživo”, izjavio je Dejan Gvozden.

Dejan Gvozden donosi osveženje na domaću muzičku scenu pesmom koja na prvo slušanje osvaja pevljivom melodijom i zaraznim refrenom.Prethodni singl “Svedok jutra” lepo je primljen od strane slušalaca, a zajedno sa novim singlom “U tvojim očima” deo je kolekcije pesama koja će se naći na albumu koji je u pripremi. Prvi solo album Dejana Gvozdena izaći će polovinom ove godine za MENART.

IzvorMenart
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket