Debi saradnja dva velikana: Dado Topić i Vlatko Stefanovski ! Poslušajte pesmu

0
Reklama

Prvi put u karijeri muzički velikani Dado Topić i Vlatko Stefanovski ujedinili su snage i znanje.

Pesma “Samo za nju”, za koju je stihove napisao Topić, a koju su komponovali Zoran Konević i Shidahar Solanki, jedna je od devet numera na nedavno objavljenom albumu “Plan B vol. 1.”, saopšteno je iz Fondacije Plan B.

Protekle dvie godine su nas sve naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umetnicima nije primereno da miruju, dokle god imamo inspiraciju, kao što je i sa mnom slučaj, treba da stvaramo. Ovo je plemenita ideja koja mi se svidjela i zato sam napisao pesmu koju sam zatim otpevao u studiju Željka Nikolina u Osijeku. ‘Samo za nju’ je lepa balada kakve volim pevati. Posebno mi je drago što je gitarske deonice odsvirao sjajni Stefanovski”, rekao je Dado.

Zadovoljstvo nije krio ni Konević, idejni začetnik i osnivač Fondacije Plan B, čiji je cilj da bude na usluzi muzičarima nakon krize izazvane korona virusom.

Teško je rečima opisati moje zadovoljstvo načinom na koji je Dado otpevao našu pesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava talentom i glasom koji je tako ugodan, a u isto vreme moćan”, dodao je Konević.

Aranžman ove pesme, kao i svih ostalih na albumu, potpisuje Vojislav Aralica.

Interesantan spot u režiji Suzane Lazić snimljen je u Pozorištu mladih u Banja Luci, a ljubavnu igru na poseban su način prikazali glumci u spotu, Helena Miljković i Milan Babić.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here