DEAD CAN DANCE U JUNU U SAVA CENTRU – u prodaji ulaznice i za balkon

0
Reklama

Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert grupe Dead Can Dance 28.juna 2019.godine , puštene su u prodaju i ulaznice za balkon Sava Centra!

Nakon mnogo godina iščekivanja, neprevaziđeni  svetski ambijent i  world music projekat DEAD CAN DANCE dolazi u Beograd! Ova legendarna grupa u Srbiju dolazi prvi put, a koncert u Sava centru njihov je jedini  zakazani nastup na prostorima bivše Jugoslavije, te je interesovanje fanova u regionu zaista veliko.

Iako je koncert tek 28.juna 2019.godine, već mesec dana nakon što je koncert najavljen, ukazala se potreba da proširimo predviđene kapacitete i pustimo u prodaju i ulaznice za balkon“ kažu organizatori koncerta i pozivaju fanove da požure i obezbede svoje mesto na ovom dugoočekivanom spektaklu na vreme!

Grupa Dead Can Dance će šest godina nakon poslednjeg studijskog izdanja  2.novembra objaviti novi album „Dionysus“. Brendan Peri i Lisa Džerard oduvek su bili inspirisani ne samo muzikom naroda Evrope, već i njihovim svetovnim, religijskim i duhovnim običajima. Priča predstojećeg albuma „Dionysus“ uobličena je utiskom koji su na Brendana ostavili festivali proleća i žetve koji vode poreklo od Dionisovih svečanosti održavanih širom „starog kontinenta“. Ovaj album u prvi plan stavlja obrede i rituale Dionisovog kulta koji su uprkos viševekovnom potiskivanju od strane Hrišćanstva i Islama, opstali prvenstveno zahvaljujući ovim festivalima.

Predstojeća „A celebration – Life & Works 1980-2019“ turneja počinje u maju i dovešće ovaj bend prvi put u Srbiju.

Koncert u Sava Centru 28.juna 2019.godine biće jedinstvena prilika da čujete uživo jednu od najvećih grupa svih vremena i doživite muzičku katarzu koju samo Dead Can Dance mogu da izazovu svojim zvukom i vanvremenskom muzikom – nemojte je propustiti!

 

Ulaznice za balkon (već od 2500 RSD) kao i preostale ulaznice za parter mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima  kao i online na www.eventim .rs

Organizator: Charm Music Serbia

 

Linkovi:

www.deadcandance.com

https://www.youtube.com/channel/UCZn4_LiKXOu-ArkS4sJTG5w

www.facebook.com/DeadCanDanceOfficial

www.instagram.com/dcdofficial

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here