Dave Grohl o tužbi Nevermind bebe: “Za razliku od njega, ja nemam Nevermind tetovažu na sebi”

0
Reklama

Dave Grohl nije proveo puno vremena razmišljajući o Nevermind bebi Spenceru Eldenu koja je tužila Nirvanu, no  istaknuo je kako on, za razliku od same bebe – Spencera Eldena, nema Nevermind tetovažu na sebi. Bivši bubnjar Nirvane izjavio je to u novom intervjuu s Craigom Jenkinsom.

Grohl je već pre mesec dana pričao o tužbi u intervjuu za The Sunday Times. U tom intervjuu je izjavio da bi promenio sliku te je rekao da ima više ideja o tome koji bi cover stavio na omot albuma, ali da će to dopustiti svojim advokatima da se pozabave. Kaže da mu je život ispunjen i da se srećom ne mora baviti papirologijom.

Elden tuži više osoba, a to su: Grohl, Nirvanin basista Krist Novoselic, naslednike Kurt Cobaina, Courtney Love, Universal Music Group te druge. On tvrdi, da 30 godina kasnije, slika za cover albuma Neverminda bila maloletnička pornografija jer se radi o bebi staroj svega 4 meseca i da cover moraju promeniti u novoj verziji albuma.

Advokati nazivaju tužbu nebitnom jer jedan od njoh tvrdi da ona čini druge tužbe manje važnima. Vređa sve što su advokati radili kako bi zaštitili decu, rekao je Jamie White.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here