Darko Rundek objavio animirani spot za „Sjaj što izdaje“ s albuma „Ruke“

0
Reklama

Pre punih 20 godina, 2002., izašao je Rundekov album “Ruke”. Ovo obeležavanje , Darko Rundek odlučio je proslaviti izlaskom, remasterizovano izdanje na dvostrukom, 180-gramskom vinilu u boji.

“Najpoznatije pesme s albuma ‘Ruke’ su pesme ‘Ruke’ i ‘Makedo’. Kada smo odlučili raditi to svečano, jubilarno izdanje albuma ‘Ruke’ i popratiti ga jednim lyric videom za pesmu koja ranije nije bila toliko izražena, odmah sam se setio pesme ‘Sjaj što izdaje’”, komentiriše Darko Rundek i dodaje da se upravo tada setio Dalibora Barića koji je napravio animirani spot.

Prvi singl s ovog albuma je pesma “Sjaj što izdaje”. Ova pesma originalno je pisana za film “Tri muškarca Melite Žganjer”. Povodom ovog jubileja, Dalibor Barić joj je stvorio novo video-ruho. Dalibor Barić poznati je multimedijalni umetnik, autor eksperimentalnih filmova, muzičkih spotova i stripova, čiji se animirani film “Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa” našao u konkurenciji za prošlogodišnju nagradu Oscar, a video možete pogledati u nastavku.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here