Danijel Redklif novi Vulverin?

0
Reklama

Zvezda filmova o čarobnjaku Hariju Poteru, Danijel Radklif, pokazao je drastičnu transformaciju tela i to u finalu TV serije „Miracle Workers“.

Danijel u seriji svake sezone glumi drugog lika, a u poslednjoj je igrao ratnika po imenu Sid u stilu Pobesnelog Maksa. Tokom jedne scene prikazan je kako skida odeću sa sebe kako bi otkrio svoje mišićavo telo.

Nakon što je scena emitovana, mnogi su brzo izneli ista zapažanja te nagađaju da će upravo Danijel biti izabran za ulogu Vulverina u novim Marvelovima filmovima o X-Menu, a o čemu se šuška već neko vreme.

Nakon što se Hju Džekmen vrati u „Deadpoolu 3“, glumac će prepustiti vođstvo novom glumcu, a u glasinama se spominju Danijel i Taron Egerton. A obzirom na Vulverinovu telesnu građu, isečak u kome se vidi Redklif služi kao nešto poput Marvelove audicije za glumca, potpomognuto činjenicom da se čini da je zauzeo istu pozu kao Hju na posteru za spin-off „The Wolverine“ iz 2013. godine.

Danijel Radklif bi definitivno trebalo da dobije ulogu Vulverina“, „Svako ko mi kaže da on ne igra Volverina u MCU-u, bolje da ima dobar razlog za to“, „On je jedini logičan izbor“, neki su od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

https://twitter.com/CosmeticsComics/status/1697009370075148475/photo/1

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here