Danica Maksimović u suzama zbog Žarka Lauševića: Mi želimo da mu pomognemo, tužno je sve to

0
Reklama

Danica Maksimović je jako emotivno doživjela okupljanje svojih kolega povodom četvrte knjige Žarka Lauševića, “Padre, idiote”, pa se prisetila snimanja njegovog poslednjeg filma “Bolje od bekstva”.

Kada je na filmu završio zbog mene u zatvoru, posle tri meseca je zaista bio životno u zatvoru. Nije ni bio na premijeri tog filma, samo je poslao telegram. Dok čitam njegove autentične knjige, kao da sam u paralelnom svetu. On je slobodan čovek, a i nije, tužno je sve to, mi želimo da mu pomognemo, ali on sve sam rešava. Mnogo volim i cenim i njega, i njegovu porodicu”, rekla je Danica za “Blic”, te je podelila kako ju je Žarko iznenadio kada se nedavno vratio u Beograd.

“On je zaista jedna posebna ličnost, gde god da ga gledam upijam, ne trepnem jer ima takvu harizmu i žao mi je što su godine prolazile, a on nije bio tu. Ima neverovatnu težinu i moć da nam svima pokaže koliko je ta njegova nesreća još dublja i dramatičnija. Kada sam ga prvi put videla, došao je u “Zvezdara teatar” da pogleda predstavu i ušao u garderobu, nisam znala da je tu, ništa nismo rekli jedno drugom, samo smo stajali zagrljeni i plakali, i to je nešto posebno što imam sa njim”, rekla je Danica drhtavim glasom.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here