DANAS POČINJE TAKT FEST 2023// REPETITOR, TAKMIČENJE, FILMOVI, PREDSTAVE

0
Reklama

Od 20. do 24. septembra u Novom sadu se održava 12. izdanje TAKT Fest-a. Tokom pet dana posetioci će biti u prilici da uživaju u koncertima, filmovima, tribinama, radionicama, predstavama i druženju sa desetinama izvođača iz Srbije, regiona i Evrope.


Centar festivala je, kao i uvek, kantautorsko takmičenje, a ove godine preko 20 bendova i izvođača iz Srbije, regiona, ali i šire dolazi da se predstavi na TAKT-u. Imamo takimičare i iz Slovenije, ali i iz Amerike. 


Fokus je na solidarnosti, zajedništvu i raznolikosti. 


Hedlajner ovogodišnjeg TAKT-a je beogradski bend Repetitor, a osim njih tu su i novosadski Kruz Roudi, Echo Spiritus, Gandy & the sin Expirience, Lepša Brena niški Monah, kao i francuski trio Mite le band. 


U filmskom delu festivala publika će moći da uživa u selkciji filmova u četiri različite kategorije, kao i u tribini „Kako do muzičkog spota?“ na kojoj će govoriti reditelj muzičkih spotova Nikola Stojanović, menadžerka Jelena Mumin i muzičar Nemanja Velimirović.


Tokom TAKT-a, održaće se i dva performansa/predstave „Subito“, kao i „Go Strange“, ali i radionice za mlade muzičare. Ceo program vam šaljemo u prilogu i nadamo se da ćete doći na TAKT.
Svi programi su besplatni! 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here