Da li ste za ples?? Sanja, Marinko i Zec – Najveći hitovi grupe Novi fosili

0
Reklama

Prava muzička senzacija stiže na tvrđavu Kastel. Najveće hitove grupe Novi fosili 10. juna u Banjaluku donose Sanja, Marinko i Zec. Prisetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili nekoliko generacija! 

Sanja, Marinko i Zec osiguraće vam veče za pamćenje koja će biti prožeta večnim melodijama i nezaboravnim hitovima Novih fosila. 

Malo je muzičkih imena koja su se oduprla vremena i trendova i koja su ostala omiljena kod svih generacija. Upravo takvo retko ime su Novi fosili koji će u 2023. godini proslaviti čak 54 godina postojanja.

Tokom godina na sceni osvojili su sve najvažnije diskografske nagrade, a vrlo su zapaženi bili i na inostranim festivalima i takmičenjima. Posebno se ističe njihov nastup na Evroviziji u Briselu 1987. godine, sa pesmom „Ja sam za ples“ koja je i danas veliki hit među svim generacijama. Njihove ploče i albumi godinama su najprodavanije, a njihove pesme postale su hitovi svih vremena: „Za dobra stara vremena“, „Da te ne volim“, „Reci mi tiho“, „Saša“, „Šuti moj dječače plavi“, „Sanja“, „Košulja plava“…

Danas, nakon više od pedeset godina od pokretanja benda, njihova je dužnost generacijama koje dolaze preneti svoju ostavštinu, pa Marinko Colnago, Sanja Doležal i ‘dobri duh benda’ Vladimir Kočiš Zec  svojom energijom na svakom nastupu slave muziku, tradiciju i ljubav za publiku svih generacija.

Ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji po ceni od 20 KM biće dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel  ovim događajem najavljuju sjajnu koncertnu sezonu u gradu na Vrbasu.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okmusicteam

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here