Da li je Srbija dobila novu Amy Winehouse ?

NAJAVA
Kontakt Konferencija
D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Značajne promene na čuvenoj „HOT 100 TOP 10 hit” listi singlova

Roddy Ricch se već sedmu nedelju zaredom sa „The Box" nalazi na prvom mestu čuvene Bilbordove Hot 100 liste singlova. Dua Lipa ima prvi TOP 5 hit.

KONCERTI DANAS U BEOGRADU – ČETVRTAK, 27.02.2020.

1) Dorćol Platz, 20.00h: MAJA LOUIS Prvi solistički koncert Maje Stojanović Louis povodom debitantskog studijskog albuma "Buđenje" (2019) koji...

DEJAN CUKIĆ: U NAMA ŽIVE TRAGOVI MLADALAČKE STRASTI

O novom albumu, novom beogradskom koncertu, novim prevodilačkim izazovima, uživanju u stvaranju muzike na jednoj predstavi Kombank...

Ivana Jajčanin – Naiva pojaviće se prvi put na Beoviziji 2020 sa pesmom “Baš, baš” autorskog tandema Žike i Jelene iz Zane. Boja njenog glasa neodoljivo podseća na  preminulu svetsku zvezdu Amy Winehouse.
Žika i Jelena duboko veruju da će Naiva postati veliki igrač u pop muzici naše zemlje   i u regionu. Po onome što smo čuli može se reći: “Zvezda je rođena”! izjavio je Žika kada ju je prvi put čuo kako peva. 
Naiva je sa Zlatibora, studira u Beogradu. Sa Žikom ju je upoznao bubnjar grupe Zana. Nije imala javnih nastupa, ali voli da peva i nada se da će se baviti muzikom ostatak života.
Naiva se predstavlja druge polufinalne večeri ,29.februara pod rednim brojem 5.

U oba polufinala predstaviće se po 12 kompozicija, a najboljih šest iz svakog polufinala boriće se 1.marta u velikom finalu za titulu pobednika Beovizije 2020 i predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Roterdamu. 

Izvor: Press

Fotografije: Nenad Marjanović

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

IVAN IVAČKOVIĆ: NE BIRAMO MI ROCK’N’ROLL, ON BIRA NAS

Gde je rok novinarstvo danas, postoji li pravi muzički PR, o bendu „The Spanks“, o novoj knjizi...

Makedonska grupa Bernays Propaganda objavila singl ‘Zloben funk’ sa albuma ”Vtora mladost, treta svetska vojna”

Prošlogodišnji album,”Vtora mladost, treta svetska vojna”, makedonske grupe Bernays Propaganda, ujedno i jedan o najboljih u karijeri NOMINOVAN je za IMPALA-u, evropsku nezavisnu diskografsku nagradu.

LETU ŠTUKE NA KONTAKTU 2020

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena istaknutim autorom Dinom Šaranom imaće svoj premijerni nastup u SubBeernom centru na četvrtom Kontaku u subotu, 21. marta u 21:00. ....

Novo u Shop-u