“Čudne ljubavi” – romantična komedija iz tri epizode 1, 2. i 3. januara na kanalu Superstar TV

Reditelj i glavni glumac – Nikola Kojo

0
Reklama

Reditelj i glavni glumac – Nikola Kojo

Za predstojeće praznike stiže jedan neobičan novogodišnji poklon – televizijska mini serija “Čudne ljubavi” od 3 epizode na kablovskoj televiziji Superstar TV, za MTS korisnike, koja će prvih dana nove godine uvesti auditorijum u neverovatne avanture nekoliko gotovo nespojivih generacija.

Ova romantična komedija koju je režirao proslavljeni glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1. 2. i 3. januara na Superstar TV.

Produkciju serijala potpisuju kuća “Firefly” i kompanija Telekom Srbija.

Glavne likove tumače upravo i sam režiser – Nikola Kojo, Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović, Dragan Petrović Pele, Vučić Perović, Voja Brajović, Jovan Jovanović, i mnogi drugi.

Kao gosti nastupaju – muzičari: Ivana Peters (Negative, TAP 011), Zvonimir Đukić Đule (Van Gogh), Marko Louis, Jelena Tomašević, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Bojana Stamenov, kao i glumci – pevači: Ivan Bosiljčić, Anđela Jovanović.NINA NEŠKOVIĆ
MILENA PREDIĆ & VUČIĆ PEROVIĆ
Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili?

Na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško- žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, i šta zaista očekujemo od svog partnera- samo su neke od tema koje će nas opustiti tokom tri dinamične epizode serijala „Čudne ljubavi“.


Kreativni direktor producentske kuće jeste Boban Jevtić, koji je ovde autor i scenarista serije, i on napominje da su želeli da stvore priču koja će širiti pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, tip onih filmova ili serija koje publika gleda za praznike uz svoje najvoljenije i uz prazničnu trpezu.

Nikola Kojo i ja, smo se složili smo da želimo priču gde će se i glumci i publika dobro zabavljati, i da to mora da se i vidi i oseti. Čini mi se da je ta pozitivna energija, optimizam, neophodan u ovim veoma komplikovanim i tmurnim vremenima. Dakle, ambicija ove specijalne, praznične mini serije, je baš to – da vas zabavi i nasmeje. I da nakon toga malo pozitivnije gledate na svet oko sebe. Nadam se da ćemo u tome uspeti“, zaključio je Boban Jevtić, dramaturg, ko-scenarista poznatih serija “Vojna akademija” i “Senke nad Balkanom” (druga sezona), ali i krimi filma “Četvrti čovek” Dejana Zečevića.
Ova romantična komedija, zajednički je projekat kuće “Firefly” i Telekoma Srbije, koji su realizovali zapažene serijale pretežno kriminalističkog ili triler žanra: “Tajkun” Miroslava Terzića, “Klan” Bobana Skerlića, “Močvara” Olega Novkovića, “Porodica” Bojana Vuletića, “Kalkanski krugovi” Milana Karadžića i “Crna svadba” Nemanje Ćipranića.
Za većinu tih projekata se planira nastavak, neki su već u produkciji.

Nikola Kojo je debitovao kao filmski režiser na ostvarenju “Stado” (2016), i jedno vreme ga nije bilo na malim i velikim ekranima.

Odjednom sada ponovo snima dosta, kao pre toliko godina, tako da igra u sitkomu “Radio Mileva”, bio je viđen u istorijskoj drami “Aleksandar od Jugoslavije” Zdravka Šotre, u spomenutom trileru “Crna svadba”, kao i u drugoj sezoni telenovele “Tajna vinove loze”, koja će se tek emitovati (2022).

Mini serijal „Čudne ljubavi“ se ekskluzivno emituje na kanalu Superstar TV tokom novogodišnjih praznika.
Posle verovatno na nekom od kanala sa nacionalnom frekvencijom – RTS, Prva TV i druge.


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here