ČOVEK BEZ SLUHA NAJAVLJUJU “ROKENROL FEŠTU U FESTU”!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nedelja se čeka 29. 11. u 21h / Nemesis livestream concert !

Lokalnoj publici već poznate devojke iz sastava Nemesis će vas svojim žestokim zvukom i energijom u onlajn...

PIŠE: Milan B. Popović / KASCHADE CD NIGHTMARES 2020/ INTERPHONE RECORDS

ALEKSANDAR,evropski umetnik srpskog porekla koji živi u Novom sadu,nakon četiri godine kreativne pauze,iznedrio je četvorominutno CD izdanje-NIGHTMARES!...

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda...

Izvor: Ljiljana Zdravković PR event

Fotografija: Katarina Stanojević

U sklopu “Stanimo u gard 2019” turneje, pank rok bend ČOVEK BEZ SLUHA  nastupiće u zemunskom klubu Fest! Koncert je zakazan za 15.februar u 22h, a kao predgrupe će nastupiti bendovi Scordisci i Nikom ništa.

Bend ČBS – Čovek bez sluha važi za jedan od koncertno najaktivnijih, ali pre svega i svirački najatraktivnijih sastava na rock sceni u Srbiji. Predvođen je frontmenom Mikijem Radojevićem ali može da se pohvali i izuzetnom ritam sekcijom – Mikica Zdravković (bas) i Vladimir Lune Lazarević (bubanj) kao i Savom Mirovićem na solo gitari.

Krajem novembra 2018.godine objavili su novi album “Stanimo u gard” za izdavačku kuću Long Play. “‘Stanimo u gard” je album koji sa sobom donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila” kaže frontmen Miki Radojević i dodaje da naziv albuma pokazuje da je ČBS “ostao veran svojoj pank rok ideologiji i stavu”, ali da je sam muzički pravac jako evoluirao, pa se bend trudio da ide u korak s tim.  Sa albuma su se izdvojili singlovi “I posle svega”, “Ti samo misliš da me znaš”, “Stanimo u gard”.   

Ovaj album bend ČBS promoviše i na koncertnoj turneji u okviru koje prvi put dolaze  u Fest! “Jako se radujem ovom nastupu jer je Fest klub koji privatno jako volim, baš kao što puno volim sam Zemun.

Obzirom da je to kolevka i adresa mnogih vrhunskih muzičara i poznavalaca rok muzike, posmatram ga kao mesto pred kojim bih volio da ostavim snažan utisak kao rok izvođač” kaže Miki Radojević I poziva vas na “pravu, podugačku feštu u Festu!”  

Iako je ovaj nastup deo koncertne promocije novog albuma, možemo očekivati I pesme iz njihove dvodecenijske karijere.

Kao gosti će nastupiti i odličan beogradski irish-punk bend „Scordisci“ kao i sve zapaženiji pank rok bend „Nikom Ništa“ iz Kragujevca.

Ulaznice za koncert moći će da se kupe na ulazu u klub Fest na veče koncerta, po ceni od 500 RSD.   

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda...

Marčelov poklon vernoj publici

„Iako mračna i teška stvar, ’Sveti bes’ oduvek je spadao u one publici najdraže”, kaže Marko Šelić Marčelo o novom izdanju pesme koja...

Koncert Pjevačke družine Svetlane Spajić i Bokana Stankovića: Online jedinstveno iskustvo

Online koncert dvoje eminentnih srpskih muzičara, Svetlane Spajić i Bokana Stankovića, na lokalitetu Đavolje Varoši biće emitovan u četvrtak, 17. decembra u 20...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!