Cliff Williams se vraća u ACDC !

0
Reklama

AC/DC na svom je Instagram profilu objavio kako se u bend vraća Cliff Williams. Osim njega, na nadolazećem će se nastupu na američkom Power Trip Fest bendu pridružiti Matt Laug na bubnjevima. Zasad nije poznato zašto je Laug zamenio dugogodišnjeg bubnjara Phila Rudda.

Bend je na svom Instagramu objavio snimak, gde vežbaju pesmu „If You Want Blood (You’ve Got It)“ uz opis: „’Power Up’ za Power Trip! Poslušajte koji su pojačani Cliffom Williamsom, koji se vratio iz mirovine za festival i Mattom Laugom na bubnjevima“.

Matt Laug već je uveliko poznato ime među rock i metal obožavaocima jer je ranije nastupao s Aliceom Cooperom, Slash’s Snakepit i Alanis Morrisette. Laug će u redovima AC/DC-ja zameniti Phila Rudda koji je bend napustio 2015., ali se pojavio na njihovom albumu „Power Up“ iz 2020. Rudd je 2015. optužen za posedovanje droge i pretnje ubojstvom u Novom Zelandu. Bubnjar se tada nije smeo udaljiti od svoje kuće zbog čega je morao odustati od turneje svog benda.

https://www.instagram.com/p/Cw-NIUBuU2e/

Cliff svoje je povlačenje objavio 2016. godine. Tad je izjavio: „Odustajem od turneja i snimanja. Gubitak Malcoma, situacija s Philom i sada Brianom. U sebi osećam da je ono što radim prava stvar“. U svojoj je izjavi Williams spominjao Malcoma Younga koji je svoj odlazak najavio u septembru 2014. zbog bolovanja od demencije, Phila Rudda koji se suočavao s kaznenim prijavama zbog čega mu je bio određen kućni pritvor i Briana Johnsona kojem su lekari rekli da se suočava s nepovratnim gubitkom sluha ako nastavi s turnejom.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here