ČESTITAMO – Culture Club Revelin iz Dubrovnika proglašen 22. najboljim klubom na svetu!

0
Reklama

Leto je u punom jeku, turisti svih zemalja preplavili su jadransku obalu a prema najnovijem izveštaju Svetske turističke organizacije Ujedinjenih naroda, Hrvatska se vratila na pretpandemijski status turističke destinacije.

Nakon prvog vikenda avgusta ali i po redovima koji se stvaraju ispred dubrovačkog kultnog kluba Revelin još od juna, može se reći kako Hrvatska uistinu je pozicionirana na kartu svetskih turističkih destinacija a Culture Club Revelin može se smatrati jednom od najboljih razglednica hrvatskog turizma, clubbinga i noćnog života. Po fotografijama koje nam stižu iz Revelina može se zaključiti kako jug Hrvatske udara ritam zabave i postavlja standarde noćnih izlazaka celoj Hrvatskoj, ali i šire.

Gornju tezu dodatno potvrđuje nedavno proglašenje Culture Club Revelin 22. najboljim klubom na svetu od strane čitaoca antologijskog DJ Maga koji broji 4.5 miliona pratilaca na društvenim mrežama! Strogom procedurom glasanja za Top 100 Clubs čak 600.000 glasača dovelo je Culture Club Revelin i Dubrovnik na visoko 22. mesto 100 najboljih klubova sveta, ostavivši iza sebe neke legendarne destinacije i klubove, poput Ministry of Sound u Londonu, Elrow14 u Barceloni, Yalte u Sofiji, DC-10 na Ibizi, Cavo Paradiso u Grčkoj, Omnie iz Las Vegasa, Fabrike iz Madrida ili Club Space iz Miamija.

Culture Club Revelin zaslužio je vrhunski status već pri samom otvaranju pre 12 godina zbog svoje specifičnosti, lokacije i istorije zdanja kluba, okoline, uticaja i atmosfere, no uz vrhunski program koji neumorno već 12 godina Culture Club Revelin nudi svojim posetiocima i stanovnicima Dubrovnika, turista i prijatelja, koji mu se iznova vraćaju.

Foto: Culture Club Revelin

Od Afrojacka, Artbata, Carl Coxa, Davida Moralesa, Martin Soleviga, Gramophondzia, preko Boy Georgea, Idris Elbe, Fatboy Slima, Freemasonsa do Paul Van Dyka, Shapeshifetrsa, Mark Knighta, Claptonea, Shaquille O’Neala ili evo, friško, britanskih Gorogon Cityja koji su ovaj vikend držali pun klub moćnim ritmovima do zore, samo je mali popis svetskih imena koji su unutar zidina Culture Club Revelina ostavili svoj muzički trag. Jedinstven spoj luksuza, zabave, ponude highclass brandova pića i vrhunskih izvođača, uz atmosferu bastiona iz 16. veka očarali su brojne slavne osobe koji su česti gosti kluba, od sportskih zvezda, onih filmskih pa do, na primer, modnih ikona, poput Naomi Campbell.

Culture Club Revelin, koji je stasao u okruženju 500 godina stare dubrovačke tvrđave Revelin, mesto je gde se prošlost doslovno stapa sa sadašnjošću a pritom daje mali uvid onoga što nas čeka u budućnosti. Po redovima koji se ovog leta stvaraju ispred kluba, budućnost se čini vesela, sretna, ispunjena, plesna i vrlo optimistična. Po količini ljudi, tipu i atmosferi koja se svaku noć iznova stvara, ako je po Revelinu, budućnost se čini – vrhunska.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here