ČESTITAJTE KOLJI ROĐENDAN U BANOVINI!

Nikola Pejaković Kolja će posle dužeg vremena, sa svojim bendom održati koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom od 20 časova.

podeli

popularno

Uz Kolju, u pratećem bendu već dugi niz godina nastupaju vrhunski muzičari – gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Sticajem okolnosti, Nikola Pejaković Kolja je rođen 16.septembra, tako da će publika u četvrtak uveče imati jedinstvenu priliku da lično čestita 55.rođendan Kolji u Dvorištu Univerziteta u Nišu.


Ulaznice u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara su na prodajnim mestima tickets.rs kao i na sledećim lokacijama u Nišu: Irish Pub i CD Sound, do četvrtka, 16.septembra, do 16h! Cena karte na ulazu u Dvorište Univerziteta od 19h iznosiće 1.200 dinara
PRODAJNA MESTA “TICKET VISION“ NIŠ : Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Exclusive Change 18 (Bulevar Medijana 21) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

U slučaju nestabilnog vremena koncert se neće odložiti niti otkazati, jer je bina u Dvorištu Univerziteta pokrivena po festivalskim standardima.

https://www.facebook.com/events/1522544854751908/
https://longplay.rs/dogadjaj/kolja-banovina-nis-16-sept/
https://www.tickets.rs/program/nikola-pejakovic-kolja-3051
https://www.youtube.com/watch?v=zybi-c96zts
https://www.youtube.com/watch?v=sjkDXGBucvA
https://www.youtube.com/watch?v=raEMpUOb3gk

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Zoran Kostić Cane: Ko nam to krade decu od nas samih? Gde grešimo dok ih volimo?

Samo lična sreća im može pomoći da se snađu i prođu kvalifikacije. Siromaštvo diktira pravila da nema za svakog....
Reklama
musicpocket