Centralni muzički događaj ŽIVJETI SLOBODNO na tvrđavi Kastel 14. maja

0
Reklama

UG Sloboda će 14. maja na tvrđavi Kastel organizovati centralni muzički događaj povodom obežavanja Međunarodnog dana pobede nad fašizmom. Na istom će nastupiti najveće zvezde domaće i regionalne muzičke scene DR NELE KARAJLIĆ, ZOSTER, TBF i SOPOT.

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi razvije vrednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj tokom 6 godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, omogućio im da razviju svest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrednosti. 

Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma. Početak nastupa bendova je u 19:30.

Ciena ulaznice za ovaj događaj je 15 KM. Na dan koncerta cena ulaznice biće 20,00 KM. Prodaja ulaznica vrši se putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba , putem GIGSTIX prodajne mreže u svim većim centrima u BiH, kao i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnom FB eventu: https://www.facebook.com/events/337925645063547

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here