Camila Cabello & Ed Sheeran u novom duet hitu “Bam Bam”, pevačica objavila najnoviji album 8. aprila – „Familia“

Pevačica Cabello je otkrila i omiljeni stih iz svog novog singla, koga ipak ne peva ona, već muški hor: "Svuda je ljubav, nastavi da igraš”

0
Reklama

Pevačica Cabello je otkrila i omiljeni stih iz svog novog singla, koga ipak ne peva ona, već muški hor: „(¡Hay amor en todos lados sigue, sigue, sigue bailando!)/“Svuda je ljubav, nastavi da igraš”


NEW YORK: Popularna pevačica Camila Cabello objavila je 8. aprila svoj treći studijski album „Familia“ za diskografsku kuću EPIC Records iz Njujorka.

Pevačica kubansko-meksičkog porekla na dan svog 25. rođendanapočetkom marta najavila je novi album i rekla da je u njega „stalo čitavo njeno srce“.

Nakon singlova “ O Na Na“ i „Don’t Go Yet“, na redu je numera „Bam Bam“ – optimistična pesma sa kreolskim ritmovima, koju je Camila objavila u saradnji sa pop zvezdom Edom Sheeranom.

Pesma je inspirisana elementima kompozicija Kumbia Kings- „Na Na Na (Dulce Niña)“ i Fonseco – „Te Mando Flores“.

Singl “Bam Bam” potpisuju Ed Sheeran, Camila Cabello, Ricky i Scott Harris.

Ideja o pesmi „Bam Bam“ se rodila pre izvesnog vremena, refren je bio drugačiji, ali sam ga promenila inspirisana nekim od mojih omiljenih latino pop pesama uz koje sam odrastala. Tekst pesme nosi poruku, “jeste srce mi je slomljeno, ponekad je život  bezveze, ali treba zadržati smisao za humor, jer to je život”, objašnjava Camila Cabello.

Ona je izjavila da je želela da pesma bude na engleskom, ali i da nosi latino vajb.

Ed Sheeran je od početka bio uključen u pesmu i odmah je rekao Camilli da bi promenio tekst u refrenu, tako da su njen tim i ona to i uradili.


A Ed je svoj deo uradio za jedno prepodne, stvrano mu se divim, on je najzaposleniji čovek na planeti. Jedna činjenica vezana za “Bam Bam” je da je ovo moja najvažnija saradnja do sada, jer sam bukvalno slušala Eda Sheerana pre nego što je izašao njegov prvi album i bila sam i dalje sam njegova velika obožavateljka”, iskreno je otkrila Cabello.

“Mogućnost da zajedno radimo i komponujemo u studiju je za mene ispunjenje sna i dostizanje punog kruga.To što je on na mom albumu, to je fenomenalno i tako zabavno, jer je on tako veliki, talentovan i sjajan!”, zaključila je popularna dama.


Pevačica Cabello je otkrila i omiljeni stih iz svog novog singla, koga ipak ne peva ona, već muški hor: „(¡Hay amor en todos lados sigue, sigue, sigue bailando!)/“Svuda je ljubav, nastavi da igraš”.


Camila Cabello je ekskluzivno za kanal VEVO snimala live nastupe koji su bili koordinisani sa izlaskom njenog novog albuma “Familia”, i na ovaj način predstavila je 4 pesme sa budućeg albuma.

Takođe, Camila je imala TikTok livestream koncert 7. aprila, dan pre izlaska albuma, gde je izvela 5 pesama sa albuma, uključujući i singl “Bam Bam”.

Epic Records je američka diskografska izdavačka kompanija čiji je vlasnik Sony Music Entertainment, pod okriljem Sony Corporation of America.


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here