Calvin Harris objavio ultimativni letnji album:Funk Wav Bounces Vol.2 (Columbia Records)!

0
Reklama

Najveća zvezda ovogodišnjeg Exit festivala, Grammy nagrađen DJ i producent, Calvin Harris, objavio je dugo očekivani novi album, Funk Wav Bounces Vol.2 (Columbia Records)

Na albumu se nalazi 14 kompozicija a spisak poznatih gostiju i saradnika je dugačak, naime na svom ultimativnom letnjem albumu, Harris je angažovao 23 najdinamičnija umetnika danas! Funk Wav Bounces Vol.2 je pun psihodelične instrumentalizacije i brojnih uzbudljivih i neočekivanih uparivanja muzičkih zvezda, pa su tu Charlie Puth i Snenseea („Obsessed“), Dua Lipa i Young Thug („Potion“), Justin Timberlake, Halsey i Pharrell („Stay With Me“), Normani, Tinashe i Offset („New To You“), Snoop Dog i Latto („Live My Best Life“), , 21 Savage („New Money“), itd.

Zvezda ovogodišnjeg Exita, izbacio je trejler albuma u kome se mogu čuti sekvence iz pesama, a glavni junak video klipa je papagaj Funk Wav Bounces koga je debitovao prilikom izlaska albuma Funk Wav Bounces Vol.1.

Pogledajte trejler albuma Funk Wav Bounces Vol.2  ovde

Redosled pesama na albumu Funk Wav Bounces Vol.2:

Intro

New Money feat. 21 Savage

Potion feat. Dua Lipa & Young Thug

Woman Of The Year feat. Stefflon Don, Chlöe & Coi Leray

Obsessed feat. Charlie Puth & Shenseea

New To You feat. Normani, Tinashe, & Offset

Ready Or Not feat. Busta Rhymes

Stay With Me feat. Justin Timberlake, Halsey & Pharrell

Stay With Me (Part 2) feat. Justin Timberlake, Halsey & Pharrell

Somebody Else feat. Jorja Smith & Lil Durk

Nothing More To Say feat. 6LACK & Donae’O

Live My Best Life feat. Snoop Dogg & Latto

Lean On Me feat. Swae Lee

Day One feat. Pharrell & Pusha T

Calvin Harris godinama živi na svojoj farmi gde uzgaja svoje voće, povrće a gaji i životinje. Nedavno je podelio sa svojim pratiocima na Instgramu duhoviti video sa jagnjetom, gde je pozvao svoje fanove da kupe ili strimuju  njegov novi album, jer će suprotnom biti prinuđen da svoje jagnjiće proda sigurnom kupcu, poznatom kuvaru Gordonu Remziju. Pogledajte taj klip ovde.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here