BUČ KESIDI RASPRODALI DVA KONCERTA U ZAGREBU ZA JEDAN DAN!

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Bend Buč Kesidi rasprodao je dva zagrebačka koncerta za samo nekoliko sati! Prvi koncert, koji je zakazan je za 24. septembar u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, rasprodat je za manje od pet sati, nakon čega je dodat i drugi koncert 25. septembra koji je takođe rasprodat u večernjim satima!
Zbog velikog interesovanja dodat je i treći koncert 26. septembra, a ulaznice za ovaj koncert počinju da se prodaju danas od podneva na eventim.hr. Koncerti su u produkciji Los Angeles Agency iz Zagreba.

Ujedno, juče su u prodaju puštene karte i za nastup benda u Beogradu u okviru festivala Urban Sessions kod Pobednika na Kalamegdanu i to 30.08. i za nekoliko sati rasprodato je više od dve trećine kapaciteta. Festival se realizuje u produkciji CEBEF-a.

Datumi turneje:  
Beograd – 30.08. – Urban Sessions
Skopje – 08.09. – Skopje Sounds Good
Zagreb – 24.09. – Dvorište ALU
Zagreb – 25.09. – Dvorište ALU
Zagreb – 26.09. – Dvorište ALU

Buč Kesidi je pančevački bend koji je izazvao ogromno interesovanje u celom regionu fantastičnim albumom “Euforija”, objavljenom 2019. godine. Album je te godine uvršćen na liste najboljih albuma, a bend ga je kasnije objavio i na ekspresno rasprodatom vinilnom izdanju. Buč Kesidi potvrdili su svoj status ovoga leta nizom fantastičnim nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regiona.

Bend je snimio i svoj prvi koncertni film pod nazivom “Buč Kesidi: Euforija uživo” i tako, uz nova izvođenja hvaljenog albuma i nekoliko starih hitova, svoj muzički svet preneli su na filmsko platno. Film je predstavljen regionalnom turnejom ovog leta po Cinestar bioskopima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni.

Kritika hvali njihovu muziku i tekstove nazivajući pesme himnama generacije, a milionski pregledi na YouTubeu i rasprodati koncerti koji se pamte govore da Luka Racić (gitara, vokal) i Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal), “levoruki disko pop-rock electro boy bend duo”, kako sami sebe nazivaju Buč Kesidi, opravdavaju poziciju regionalnih zvezda.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket