Brus Springstin u nevolji oko vožnje u alkoholnom stanju, Jeep povukao reklamu

Problemi u raju velikog rok umetnika

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

ČUVENI BUBNJAR HAUSTORA I DISCIPLINE KIČME PREDSTAVLJA NOVI PROJEKAT I PRVI SINGL

Zagreb, 1. marta 2020. – Glasoviti bubnjar Haustora i Discipline Kičme, Srđan Gulić Gul, obogatiće domaću scenu novim muzičkim...

JOŠ JEDNA DIZNI PIXAR ANIMACIJA NA VELIKOM PLATNU – “LUKA” POČETKOM LETA U BIOSKOPIMA

Početkom ovog leta domaći bioskopski repertoar biće obogaćen sa najnovijom DIZNI PIXAR animacijom "LUKA" (Luca) čiji su prvi trejler i poster zvanično objavljeni od strane...

Razmatra se mogućnost da Covid pasoš bude način otvaranja barova, klubova i svih koncertnih prostora

Covid pasoš su ideja sve prihvaćenija među svetskim vladama, bilo reč o tome da se digitalna propusnica koristi isključivo...

NJUJORK, 11. februara: Američki rok muzičar Brus Springstin (Bruce Spingsteen) iz Njujorka sa nadimkom Boss, uhapšen je pre skoro tri meseca u nacionalnom parku u Nju Džersiju pod optužbama za nesmotrenu vožnju u alkoholnom stanju, javila je u sredu portparolka tog parka Dafni Jun, a prenosi Rojters.


Iz tog razloga, kompanija Jeep povukla je svoju TV reklamu u kojoj je glavna zvezda upravo – Springstin, koji propagira bezbednu vožnju.

„Šef“, čija karijera traje više od 50 godina, istakao je svoju matičnu državu Nju Džersi i njegovu obalu u svojim pesmama, a 14. novembra 2020. bio je priveden na razgovor u stanicu Sandi Huk, gde se nalazi plaža koja se prostire niz Atlantik južno od Njujorka.

 Spomenuta PR menadžerka Gatevai-a Nacionalnog parka iz Nacionalno rekreacionog područja potvrdila je putem mejla da je Springstin sarađivao tokom čitavog procesa.

  Muzičar je saslušan i oko krivice za vožnju pod alkoholom u zatvorenom području.
  Četiri Springstinova zastupnika, gde spadaju i dva advokata, nisu davali bilo kakve zvanične izjave niti javne komentare.

 “Gatevai National Recreation Area” je jedinstveni park kompleks koji kombinuje Sandi Huk, deo okeanskog dela Njujorka, Gradsko ostrvo Staten i zaliv Jamajka, i pojas na obali okeana, u šta spada park Jakob Ris.

Veb magazin o slavnim ličnostima “TMZ”, koji je prijavio taj incident ranije u sredu, objavio je informaciju da će se Springstin pojaviti na sudu „u narednih nekoliko nedelja“, bez navedenog datuma.

Kako navode reporteri iz Njujorka i Los Anđelesa, rok ikona i slavni gitarista izašao je u žižu javnosti u proteklu nedelju, 7. februara u reklami za Super Bowl.

   Tada je govorio o ponovnom spajanju podeljene Amerike u videu spotu u trajanju od dva minuta, pod nazivom “Sredina“, a uz sponzorstvo kompanije Jeep. 

U sredu su predstavnici ove korporacije izjavili da su prestali da prikazuju tu TV reklamu sa Springstinom dok se ne sazna više o dotičnom incidentu. 

NEW YORK, NEW YORK – DECEMBER 09: Bruce Springsteen performs onstage during the The Rainforest Fund 30th Anniversary Benefit Concert Presents ‘We’ll Be Together Again’ at Beacon Theatre on December 09, 2019 in New York City. (Photo by Kevin Kane/Getty Images for The Rainforest Fund)


Bilo bi neprimereno sa naše strane da komentarišemo detalje o stvarima o kojima smo samo čitali i ne možemo da imamo uvid u sve dokaze”, navodi se u saopštenju sektora Stellantis, giganta Jeep.

 Takođe je tačno da pauziramo našu reklamu za Big Game, dok se ne utvrde stvarne činjenice oko celog slučaja.
 Kod nas je poruka jasna da se piće i vožnja nikada ne mogu oprostiti”
,
zaključuje se u zvaničnom saopštenju kompanije Jeep.


Bruce Springsteen je u poslednje vreme bio aktuelan jer je krajem 2020. godine objavio novi studijski album “Letter To You”, koji je snimio nakon duže pauze sa svojim pratećim sastavom “E – Street Band”.
Sa ovom grupom je poslednji put nastupao 2016. godine na turneji “The River”, a sada su zajedno snimili novih 12 pesama za CD “Letter to You”, čija je istoimena pesma dobila ekranizaciju u video spota.

FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Novi holivudski filmovi u domaćim bioskopima: “Tvist”, “Duša”, “Lovac na čudovišta”

Spektakl SF horor, animirani, moderni klasik, čuveni roman na platnu Moderna verzija kultnog romana “Olivera Tvista” Čarlsa Dikensa u...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket