Bruce Dickinson nakon 18 godina, najavio samostalni album “The Mandrake Project”

0
Reklama

Bruce Dickinson najavio je svoj prvi samostalni album u gotovo dva decenije. Sedmi će samostalni album, „The Mandrake Project“, frontmena Iron Maidena izaći početkom iduće godine.

Dickinson je u izjavi za medije rekao kako je ovaj album za njega vrlo osobno putovanje i da je izrazito ponosan na njega. Nadalje je izjavio: „Roy Z i ja smo ga godinama planirali, pisali i snimali i jako sam uzbuđen što će ga ljudi konačno čuti. Još sam više uzbuđen zbog mogućnosti da krenem na put s ovim neverovatnim bendom koji smo okupili kako bismo album mogli oživeti. Planiramo svirati što više koncerata na što više mesta za što više ljudi! Što se tiče ovog projekta, uskoro ćemo sve otkriti“.

O nadolazećem je albumu Bruce Dickinson govorio u martu prošle godine kad je za Consequence izjavio da na „The Mandrake Project“ radi još od poslednjeg albuma, „Tyranny Of Souls“. U nastavku je rekao da traži praznog prostora kad će se moći potpuno posvetiti albumu i završiti ga do kraja. U trenutku intervjua govorio je da je album završen od 50 do 70% i da ga trebaju još malo doterati.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here