Brojna poznata imena iz sveta muzike na ovogodišnjem Nektar OK Festu

0
Reklama

Nektar OK Fest objavio je listu vrhunskih imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene koji će ove godine na Tjentištu 15/16/17 jula biti zaduženi za sjajnu atmosferu.

Veliki broj izvođača na tri festivalska stage-a pobrinuće se za još jednu fenomenalnu OK avanturu i zabavu u samom srcu jednog od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope – NP Sutjeska. Apocalyptica, Dubioza kolektiv, Urban & 4, Goblini, Neno Belan & Fiumens, Vojko V, Let 3, Edo Maajka, Dejan Milicevic, Lea Dobricic i mnogi mnogi drugi, u ovu prirodnu oazu donose različitosti muzičkih žanrova i zasigurno mnogo dobre i pozitivne energije, koja će uz podršku festivalske publike i ove godine na Tjentištu napraviti atmosferu za pamćenje.

Za atmosferu na glavnom festivalskom stage-u, ove godine zaduženi su finski symphonic metal bend Apocalyptica, čiji nastup je bio najavljen još 2020. godine, ali zbog pandemije isti je prolongiran i zvanično potvrđen za ovu godinu, i to za prvo festivalsko veče u petak 15. jula. Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz celog sveta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima. Osim njih za fantastičnu atmosferu na večernjem programu main stage-a pobrinuće se i miljenici publike u cijeloj regiji Dubioza kolektiv, koji su od poslednjeg susreta na Tjentištu spremili i nešto novo, u čemu će publika zasigurno uživati. A osim toga očekuje nas još mnogo dobre muzike, zabave i plesa uz vrhunske izvođače koji će nas tokom tri dana zabavljati na main stage-u, a to su: Goblini – Neno Belan & Fiumens – Urban & 4 – S.A.R.S. – Kiril Djaikovski – Zoster – Nikola Vranjković – Psihomodo Pop – E Play – Silente

Omiljeni stage, najvernije festivalske publike OK kampera i ove godine okupiće sjajne izvođače koji će biti zaduženi za odličnu atmosferu i uvertiru sjajnih nastupa koji nas očekuju tokom večernjeg programa. Na SKY COLA OK stage-u u samom srcu festivalskog kampa nastupaju: Orthodox Celts – Let 3 – Vojko V – Edo Maajka – Sunshine – M.O.R.T.

Naravno to nije sve…jer i ovoga puta sa nama su najbolji izvođači elektronske muzičke scene ne samo u regiji, nego i u svetu. Kao i ranijih godina oni su zaduženi za program na SARA OK SUMMER stage-u kraj navećeg bazena na Balkanu, gde publika uživa u dnevnom programu, ali i na OK AFTER PARTY u OK kampu gde zajedno do ranih jutarnji sati dočekujemo najlepše zore na Tjentištu. Za svu ovu energiju, atmosferu, te dane i jutra za pamćenje uz vrhunski zvuk, ove godine zaduženi su: After Affair – Alexander G – Dejan Milicevic – Lea Dobricic – Marina Karamarko – Mladen Tomic – Petar Dundov .

Kompletan raspored nastupa svih izvođača po danima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

A kako znamo da Nektar OK Fest nije samo muzički festival, već osim odlične muzike predstavlja i spoj avanture, kulture i uživanja u fantastičnoj prirodi, i ove godine očekuju vas zanimljivi adrenalinski sadržaji, koje ćete doživeti ako se odlučite za raftinga na Tari, ili planinarsku šetnju do Trnovačkog jezera.

Osim toga, tu je i uživanje u programu OK book zone i OK cinema zone, o čemu više informacija donosimo u narednom periodu.

Očekivano interesovanje za smeštaj u nekom od objekata na Tjentištu, već prvog dana objave festivalskih paketa popunilo je preko 90% ovih kapaciteta. Svi kapaciteti koji su ostali na raspolaganju u bungalovima i objektima na Tjentištu dostupni su na našoj zvaničnoj stranici https://www.okfest.net/#booking

Za najverniju publiku OK Festa, kampere u ponudi je paket OK kamp, koji se odnosi na boravak u festivalskom kampu uz festivalsku ulaznicu, po još uvek aktuelnoj ceni od 30,00 KM. Napominjemo da se radi o EXTRA PONUDI i ograničenim količinama ovog paketa. Isti je dostupan preko online prodajnih sistema gigstix.ba, gigstix.com i gigstix.me, kao i na prodajnim mestima ovih sistema koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama. I ove godine za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 14.07. od 12:00.

Budi OK …osiguraj svoje mesto na vreme i uživaj u osmom po redu Nektar OK Festu 2022., koji će se održati 15/16/17 jula na dobro poznatoj lokaciji Tjenište – NP Sutjeska.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here