Branimir Štulić o krivotvorenom albumu: “(Razmažena) javnost nema pojma ni o čemu”

0
Reklama

Facebook profil Branimir Štulić koji ima 60 hiljada pratioca, za koji se nagađalo da li je zaista njegov profil više nije dostupan, objavio krivotvoreni “novi album” “Osveženje” s 15 pesama. Sam Branimir Johnny Štulić je, ipak, reagovao.

Naglasio sam par puta javno da nemam nikakav Facebook profil i da postoji barem hiljadu lažnih profila pod mojim imenom koje Facebook namerno ne želi skidati, pošto dotični leče svoje komplekse na meni, a ujedno su korisni, jer mute vodu, pa se tako sasvim u trend uklapaju (promocija bolesnih, a negacija zdravih)”, prenašaju mediji kao izjavu Štulića koju je dao za portal ravnododna. “(Razmažena) javnost nema pojma ni o čemu”, zaključio je.

Pratioci Štulića, prate njegov YouTube kanal pod imenom PETROVICPETAR, kojeg prati preko 100 hiljada ljudi, a na kojem povremeno objavljuje video snimke, a na kojem je i objavio album “OSVJEŽEЊE” 2015., no ono sadrži samo 7 pesama, od kojih dve obrade tradicionalnih pesama “Deka si bila Stojanke” i “Belo lice ljubam jas”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here