Borna Čop gitarista Jure Stublića & Filma, objavio novi singl “Svetla Zagreba”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Zagrebački muzičar Borna Čop predstavlja novu pesmu “Svetla Zagreba”, drugi samostalni singl snimljen u studiju ZG Zvuk u produkciji Hrvoja Prskala (Bang Bang), a koji će se naći na njegovom prvom samostalnom albumu.

U pitanju je topla ljubavna balada koja se s lakoćom zavlači pod kožu i donosi životnu priču u kojoj će mnogi prepoznati svoje vlastite uspomene, dok melodični refreni i prepoznatljivi gitariski motivi polako postaju zaštitni znak muzičara.


“‘Svetla Zagreba’ je moja posebna posveta jednoj ljubavi, jednoj mladosti i jednom vremenu u kojem je nastala. Ova pesma je čista esencija emocija, i prilikom izvođenja iznova proživljavam svaki njen stih. Ljubav koja plane za vreme studiranja između dvoje mladih ljudi iz različitih krajeva, u ovom slučaju juga i severa, zaslužuje biti ovekovečena u muzici i stihu, i kao draga uspomena nastavlja živeti i pronalaziti svoj put”istaknuo je Borna Čop.

Videospot u režiji Igora Ilića sjajno dočarava atmosferu pesme, a u glavnoj ulozi zablistala je nagrađivana hrvatska filmska i glumica Iskra Jirsak.


“Igor je fantastično pogodio srž pesme i napravio zanimljiv i atraktivan spot. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, ideje su frcale kao šampanjac iz otvorene boce, a kao u pravom filmu imamo i tzv. easter egg, skrivenu poruku koju ostavljam gledaocima da je sami otkriju. Oduševljen sam Iskrinom ulogom u spotu i pozitivnom energijom kojom zrači. S obzirom da se znamo iz Dubrave iz mlađih dana, kliknuli smo na prvu i odmah stvorili dobre vibracije – tako da se snimanje neprimetno pretvorilo u vrhunski tulum”kaže Borna te dodaje:

 “Posebno sam zahvalan bendu koji je dopreneo konačnom muzićkom ruhu pesme, Ivanu Frntiću na klavijaturama, Mariju Jagarincu na bubnjevima i Jadranku Jagarincu na bas gitari, a budući da se u pesmi radi o studentskoj ljubavi, mogu reći da gitarske deonice smatram svojim muzičkim diplomskim radom. Sve zajedno razigrano, ljupko, nežno i uzbudljivo, baš kao ljubav”.

IzvorYoutube
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket