Borna Čop gitarista Jure Stublića & Filma, objavio novi singl “Svetla Zagreba”

0
Reklama

Zagrebački muzičar Borna Čop predstavlja novu pesmu “Svetla Zagreba”, drugi samostalni singl snimljen u studiju ZG Zvuk u produkciji Hrvoja Prskala (Bang Bang), a koji će se naći na njegovom prvom samostalnom albumu.

U pitanju je topla ljubavna balada koja se s lakoćom zavlači pod kožu i donosi životnu priču u kojoj će mnogi prepoznati svoje vlastite uspomene, dok melodični refreni i prepoznatljivi gitariski motivi polako postaju zaštitni znak muzičara.


“‘Svetla Zagreba’ je moja posebna posveta jednoj ljubavi, jednoj mladosti i jednom vremenu u kojem je nastala. Ova pesma je čista esencija emocija, i prilikom izvođenja iznova proživljavam svaki njen stih. Ljubav koja plane za vreme studiranja između dvoje mladih ljudi iz različitih krajeva, u ovom slučaju juga i severa, zaslužuje biti ovekovečena u muzici i stihu, i kao draga uspomena nastavlja živeti i pronalaziti svoj put”istaknuo je Borna Čop.

Videospot u režiji Igora Ilića sjajno dočarava atmosferu pesme, a u glavnoj ulozi zablistala je nagrađivana hrvatska filmska i glumica Iskra Jirsak.


“Igor je fantastično pogodio srž pesme i napravio zanimljiv i atraktivan spot. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, ideje su frcale kao šampanjac iz otvorene boce, a kao u pravom filmu imamo i tzv. easter egg, skrivenu poruku koju ostavljam gledaocima da je sami otkriju. Oduševljen sam Iskrinom ulogom u spotu i pozitivnom energijom kojom zrači. S obzirom da se znamo iz Dubrave iz mlađih dana, kliknuli smo na prvu i odmah stvorili dobre vibracije – tako da se snimanje neprimetno pretvorilo u vrhunski tulum”kaže Borna te dodaje:

 “Posebno sam zahvalan bendu koji je dopreneo konačnom muzićkom ruhu pesme, Ivanu Frntiću na klavijaturama, Mariju Jagarincu na bubnjevima i Jadranku Jagarincu na bas gitari, a budući da se u pesmi radi o studentskoj ljubavi, mogu reći da gitarske deonice smatram svojim muzičkim diplomskim radom. Sve zajedno razigrano, ljupko, nežno i uzbudljivo, baš kao ljubav”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here