BORIS NOVKOVIĆ PREDSTAVALJA NOVI SINGL „Moja djevojka“

0
Reklama

Boris Novković kraj ove sedmice obeležava novim autorskim singlom „Moja djevojka“. Ovo je ujedno i poslednji singl i spot pre izlaska njegovog novog studijskog albuma „Gori ulica“ na kojem će se naći hitovi: „Dinamit“, „Pun mjesec, ti i ja“, „Moj grad bez ljudi“, naslovna „Gori ulica“, „Moskva“, kao i posljednji „Ljeto je“, hit koji je dospeo na vrhove top lista i dočarao nam bezbrižnu atmosferu mnogima omiljenog godišnjeg doba. U istom tonu je i nova pesma „Moja djevojka“.

Novi singl „Moja djevojka“ logičan je nastavak puta posutog laticama šarenog cveća, puta bezbrižnosti i sreće u ne tako bezbrižnom svetu u kojem sada živimo. Sad već polako možete osetiti atmosferu čitavog albuma koji bi uporedio s nadrealnim putovanjem u moj svet čudesa, poput onog Alisinog iz bajki. Taj svet i album, kao i ova pesma, ispunjeni su kosmičkom ljubavi i pozitivom koja nam svima danas toliko treba. To je moj mali doprinos i otpor ovom sivom vremenu. Širite pozitivu kroz male stvari i ljudske geste; to je jedini način da učinimo svet sutra boljim. Ono što zasadimo sada, jednom će niknuti„, objasnio je poetski Boris.

U novom spotu „Moja djevojka“, koji je režirao Raul Brzić, pojavljuje se i poznata voditeljka CMC televizije i Laganini FM-a, Edina Pršić Babić.

Novi studijski album „Gori ulica“, na tržište izlazi u prvoj polovini sledećeg meseca. Do tad uživajte u novoj pesmi MOJA DJEVOJKA

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here