BORIS NOVKOVIĆ ima novu pesmu – „Pun mjesec, ti i ja“

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno   Aktivan večiti momak i u doba pandemije 

Početkom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema novi studijski album koji je najavio pesmom Moj grad nastaloj u izolaciji. Zatim je usledio singl Dinamit koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma. Nova pesma Pun mjesec, ti i ja je prožeta romantičnim i melodičnim emocijama, ali, naravno, uz prepoznatljiv Borisov retro prizvuk i estetiku.

Od kada sam pre godinu dana odlučio da prestanem pisati i snimati ozbiljne i dramatične pesme odlično se zabavljam ,baš  kao u ranoj mladosti na početku karijere.

  Ovaj svet dovoljno je ispunjen dramom i ozbijnošću tako da su moje pesme, a ujedno i ova nova, moj skromni doprinos gledanja na svet ručicastim naočarima, traženja pozitive i kosmičke ljubavi u svemu oko nas. Pesma koja će se naći na albumu koji definitivno izlazi sredinom maja ove godine je nastavak puno lepih pričica i slika iz života, onog života pozitivne energije koji je u svima nama i čeka da bude pokrenut ili oslobođen.  Pišući ovu pesmu zamišljao sam atmosfere iz raznih romantičnih filmova. Želja mi je bila da igrani film prenesem na pesmu.
  Nadam se da će vam se svideti kao i ono što dolazi sa albumom.“
 
izjavio je pop pevač. 

Muziku i tekst je napisao Boris Novković, aranžman i produkciju Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić.

 Link za video

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket