Boginja – pesma iz serije “Pevačica”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Aleksandra Kovač poznata je umetnica i kompozitorka koja je svoj prepoznatljiv muzički izraz uklopila u mnoge uspešne filmove i serije. Kruna njene dosadašnje karijere je nominacija za nagradu BAFTA, 2014. godine, za muziku animiranog filma “Separate lives” (“Odvojeni životi”). U tom smislu ne čudi što je muzika za TV seriju „Pevačica”, koju je Aleksandra napisala zajedno sa svojim muzičkim partnerom Romanom Goršekom, još jedan u nizu muzičkih dragulja koje su Roman i Aleksandra ponudili domaćoj i regionalnoj publici, u okviru vlastite, sad već i regionalno poznate RA produkcije. 

Odjavna špica serije donosi Aleksandrinu novu pesmu „Boginja” koja je preko noći postala hit u Srbiji i u roku od dva dana ušla u Top 10 na YT trendingu sa više od 200.000 pregleda! Za očekivati je da će se ovaj trend uskoro proširiti i na ceo region jer ovi božanski zvuci, kako samo ime pesme kaže, lako ulaze u uho slušalaca.

Pesmu možete preuzmite na linku: Boginja – Aleksandra Kovač

Digitalni servisi: Spotify  Deezer  iTunes

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket